Bir ayağı CHP'de Bir Ayağı AKP'de Olan Yöneticiler

Bir ayağı CHP

CHP iyi yönetilmiyor, kimin ne yaptığından ve kimler partinin yönetim kadrolarında bilen yok. Bir ayağı CHP’de Bir Ayağı AKP’de Olan Yöneticilerle alınan seçim sonuçları başarı olarak kabullenmeli.

Bir ayağı CHP’de Bir Ayağı AKP’de Olan Yöneticiler
 
 CHP’yi Siz mi İktidar Yapacaksınız?
 
CHP iyi yönetilmiyor, kimin ne yaptığından ve kimler partinin yönetim kadrolarında bilen yok. Bir ayağı CHP’de Bir Ayağı AKP’de Olan Yöneticilerle alınan seçim sonuçları başarı olarak kabullenmeli.
 
CHP Esenler ilçesinde çok tuhaf işler oluyor. İlçe Başkanı İlçede örgütün başı, örgütten sorumlu olan kişi ise örgütün ikinci adamı. Yönetim kurulu ise kimin adamı bilen yok, örgütün haklarını savunmak, yapılan haksızlıklara ses çıkaracak kimseler yok.
 
CHP ilçe başkanı ve yönetimi, ilçeyi feodal ilişkilerle yönetiliyor.
Bir ayağı CHP’de bir ayağı AKP’de olan yöneticiler ilçelerde egemen olmuşlar, onlar istediklerini şikayet ederler, karar alırlar kızdıkları birini partiden attırırlar. İl başkanına ve YDK’ ya göre ilçe yöneticileri hiç haksız değiller, her yaptıkları, her söyledikleri doğru…
 
Gelelim esas konuya. Örgütten sorumlu ilçe başkan yardımcısı CHP’li, ya oğlu Hamza Çirci hangi partili diye sorarsanız, sosyal medya AKP’li diyor. Bir insanın siyasi görüşü ne olursa olsun bize ne diyemezsiniz, hele baba CHP’nin en yetkili organında görevliyse, oğul, babanın partisi hakkında ileri geri yayın yaparsa her şeyi deriz elbette.
 
Bay örgütten sorumlu yönetici… Sen Hamza’yı ikna edememişsin CHP’li yapamamışsın, benim oğlumu nasıl ikna edeceksin? Oğlun iktidarın nimetlerinden yararlanırken sen o nimetlerden yararlanmadığını kim söyleyebilir. Şimdi bu haberi yaptığım için verin beni il disiplinine, verin beni mahkemeye. Siz bizim kadar CHP’li değilsiniz ama siz işi çok iyi bilenlersiniz. Siz bu düzenin böyle devamından yanasınız, sizin ağababanız il sekreteri Bay Aksu koruduğunu ve kimlerle ortaklığı olduğunu yakında yazarsam kızmayın…

 Yorum değerli örgütün, bakın sizi kim yönetiyor.bunlar CHP’yi iktidara değil siyasi mezarlığa götürür…



 
 BAY ÜTEBAY….BAY BAŞKAN SEN KENDİNLE VE BU YÖNETİCİNLE HESAPLAŞ….  

 
 
BAY BAŞKAN SANA ESAS HESABI BİZ SORACAĞIZ…



 

  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Salı 31.6 ° / 21.3 ° Güneşli