Bilinçli ve topluma faydalı gençlik yetiştireceğiz'

Bilinçli ve topluma faydalı gençlik yetiştireceğiz

Bu dönem lise ve ortaokula gidecek olan gençleri Türk-İslam davası ile tanıştırmak için yoğun bir çalışma içerisine girdiklerini belirten İstanbul Ülkü Ocakları 2. Bölge Başkanı Oğuzhan Ba?

“Bilinçli ve topluma faydalı gençlik yetiştireceğiz”

Bu dönem lise ve ortaokula gidecek olan gençleri Türk-İslam davası ile tanıştırmak için yoğun bir çalışma içerisine girdiklerini belirten İstanbul Ülkü Ocakları 2. Bölge Başkanı Oğuzhan Başdoğan, “Bizim tek amacımız bilinçli ve topluma faydalı bir gençlik yetiştirmektir.” Dedi.

Türk gençliğini kötü alışkanlıklardan kurtarmak ve topluma faydalı birer birey olmalarını sağlamak için 2015-2016 faaliyet yılında önemli çalışmalara imza atacaklarını belirten 2. Bölge Başkanı Başdoğan açıklamalarına şu şekilde devam etti;

“2013 yılında Esenler Ülkü Ocakları Başkanı oldum ve 2 yıl bu görevi sürdürdüm. İl Başkanımız Sayın Ahmet Yiğit Yıldırım’ın pilot ilçe olarak bize verdiği programları geliştirerek örnek olacak çalışmalara imza attık. Ve 2015 yılında İstanbul Ülkü Ocakları 2. Bölge Başkanı olarak atandım. Bölgemizde şuan itibariyle toplam 13 Ülkü ocağı var ama kısa süre sonra Eyüp ilçesinde açılacak ocakla birlikte bu sayı 14’e yükselecek.

Bizim tek amacımız bilinçli ve topluma faydalı bir gençlik yetiştirmektir. Lise ve ortaokula gidecek olan gençlerimizi Türk-İslam davası ile tanıştırmak için 2015-2016 faaliyet yılında tüm bölgeyle koordineli bir çalışmaya imza atacağız. Gençlerimizi sokaklardan alıp kötü alışkanlıklardan kurtarmak için dershane, kuran kursu, mehter takımının kurulması, futbol turnuvalarının düzenlenmesi, yazarlık kursu, diksiyon kursu, İngilizce kursu gibi faaliyetler yapacağız. Bunun yanı sıra kişisel gelişim programları düzenleyeceğiz. Bu programlarda psikologlar, işadamları ve üniversitelerden gelen profesörler gençlerimize kişisel gelişim seminerleri verecekler. Yani kısaca bizim tek amacımız bilinçli ve topluma faydalı bir Türk gençliği yetiştirmektir.”   



  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı