Beyanlarda yüzde 35'i bulduk

Beyanlarda yüzde 35

Mahallelerinde yapılacak kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında gazetemize bilgi veren Yavuz Selim Mahallesi Gelişim ve Dönüşüm Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda Mahalle Muhtarı olan

Beyanlarda yüzde 35’i bulduk
 
Mahallelerinde yapılacak kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında gazetemize bilgi veren Yavuz Selim Mahallesi Gelişim ve Dönüşüm Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda Mahalle Muhtarı olan Recep Yavaş, “Şuana kadar vatandaşlarımızın % 35’i beyanlarını verdi. Haziran ayı sonuna kadar % 65’e ulaştığımız zaman saha çalışmasına başlayacağız” dedi.
 
Yavuz Selim Mahallesi Gelişim ve Dönüşüm Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda Mahalle Muhtarı olan Recep Yavaş, mahallelerinde yapılacak kentsel dönüşüm çalışmaları hakkındagazetemize açıklamalarda bulundu.
 
Kentsel dönüşüm ofisini açtıktan sonra çalışmaların daha da hızlandığını ve vatandaşlarında ilgisinin arttığını belirten Yavuz Selim Mahallesi Gelişim ve Dönüşüm Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Yavaş, sözlerine şu şekilde devam etti;
 
 “Mahallemizde oturan kat maliklerinden beyanlarını almaya başladık. Mahalle sakinlerimiz dönüşüme gerçekten büyük destek veriyorlar. Bizlerde seçimlerin hemen ardından mahallemizdeki vatandaşları kısım kısım toplayarak gerekli bilgileri kendilerine vermeye devam edeceğiz.  Şuana kadar aldığımız beyanlarda % 35’i geçtik. Haziran sonuna kadar % 65’e ulaştığımız zaman bir saha çalışması yapılarak önümüze bir avan projesi gelecek. Yapılan avan projeyi vatandaşlarımız onayladıktan sonra artık resmi işlemlere başlayacağız. Bakanlığımıza ve Esenler Belediyemize müracaatlarımızı yapacağız.   
 


Hep söylediğimiz gibi bizim amacımız vatandaşımızı başka yere taşımak değil, aynı yerde haklarını almalarıdır. Onların mağdur olmamaları içinde Bakanlık izni olan, mali kriterlere uyan ve yeterlilik belgeleri olan firmalarla çalışacağız.

Son olarak kentsel dönüşüm ofisimizin açılışına katılan Esenler Kaymakamımıza, RUBAFED Genel Başkanı Ayhan Bölükbaşı’na, AKP Meclis Üyesi Fatma Gündoğdu’ya, Halim Bölükbaşı’ya, muhtar arkadaşlarıma, telgraf gönderen Sayın Cumhur Başkanımıza, İBB Başkanımız Sayın Kadir Topbaş’a ve şuan ismi aklıma gelmeyen ama bizlere büyük destek veren herkese çok teşekkür ediyoruz.
 
Tabi bu arada fizibilite çalışması tamamlandıktan sonra mahallemize geleceğini belirten, bizlere şirket kurmamızı öneren ve her zaman destek olan Esenler Belediye Başkanımız M. Tevfik Göksu’ya da ayrıca teşekkür ediyorum.”
   


  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı