Beşiktaşlılar yasak dinlemiyor

Beşiktaşlılar yasak dinlemiyor

Beşiktaş taraftarından "Her yer Taksim her yer direniş" sesleri



      Beşiktaşlılar yasak dinlemiyor

       Beşiktaş taraftarından "Her yer Taksim her yer direniş" sesleri
 
    Beşiktaş-Gaziantepsor maçının 34. dakikasında tribünlerde "Her Yer Taksim her yer Direniş" sloganları   yükseldi.

  Beşiktaş sahaya Tolga, Serdar, Sivok, Escude, Hutchinson, Veli, Oğuzhan, Gökhan Töre, Fernandes, Olcay,  Almeida kadrosuyla çıktı.

Gaziantepspor'un kadrosu ise Karcemarskas, Şenol, Medunjanin, Kecojevic, Ekrem Dağ, Binya, Bekir Ozan, Taşkın, Mustafa, Uğur, Cenk Tosun'dan oluştu.

MAÇTAN NOTLAR:
Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Spor Toto Süper Lig'deki Gaziantepspor maçında, son oynadıkları Tromsö karşılaşmasının kadrosundan bir değişiklik yaparak takımını sahaya sürdü. Tromsö maçında ikinci yarıda oyuna aldığı ve bir de gol atan Oğuzhan Özyakup'u Gaziantepspor karşısında ilk 11'de görev veren Hırvat teknik adam, Ersan Adem Gülüm'ü yedek bıraktı. Ersan'ın yokluğunda, Tromsö maçının ikinci yarısında Atiba Hutchinson'ı orta alandan savunmanın soluna çeken Bilic, forvetteki tercihini de Hugo Almeida'dan yana kullandı.

BÜLENT UYGUN CEZALI
Gaziantepspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, cezası nedeniyle Beşiktaş karşısında takımının başında sahaya çıkamadı. Uygun, karşılaşmayı tribünden izlerken, takımın başında antrenör Bayram Bektaş yer aldı.


  
TARAFTARLAR YİNE MUHTEŞEMDİ
Beşiktaş taraftarları, Trabzonspor ve Tromsö maçlarında olduğu gibi Gaziantepspor karşısında da takımını yalnız bırakmadı. Atatürk Olimpiyat Stadı'nda maçın başlangıç saatinde 35 bine yakın taraftarın yer aldığı, Gaziantepspor karşısında takımını coşkulu bir biçimde desteklediler.

HERYER TAKSİM HER YER DİRENİŞ
Beşiktaş-Gaziantepsor maçının 34. dakikasında tribünler "Her Yer Taksim her yer Direniş" sloganlarıyla inledi. Maçın yayınlandığı yayıncı kuruluş sloganlar başladığında yayının sesini kıstı.
Beşiktaş'ın oldukça baskılı olduğu ve maç boyunca rakibi karşısında maçı yönlendiren topa hakim olan taraftı. İlk yarıda Kara kartal soyunma odasına Almeida'nın birisi penaltıdan olmak üzere iki golüyle, 2-0 devreyi önde kapatan taraf oldu. İkinci yarıda ise gol sesi çıkmadı.
Beşiktaş, bu galibiyetle puanını 9'a yükselterek, liderliğini sürdürürken, Gaziantepspor ise 1 pu
anla haftayı son sırada kapattı.


  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı