Beşiktaş Quaresma ile anlaştı

Beşiktaş Quaresma ile anlaştı

Beşiktaş, Portekizli oyuncu Ricardo Quaresma ile anlaşmaya vardı ve 1.6 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında anlaşmaya varılan Quaresma, Avusturya kampına yetiştirilecek. Portekiz’in önemli spor gazetesi olan A bola'nın ö


Beşiktaş Quaresma ile anlaştı…

Beşiktaş, Portekizli oyuncu Ricardo Quaresma ile anlaşmaya vardı ve 1.6 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında anlaşmaya varılan Quaresma, Avusturya kampına yetiştirilecek. Portekiz’in önemli spor gazetesi olan A bola'nın önemli spor yazarlarından Eduardo Barroso, Quaresma'nın Beşiktaş için iyi bir transfer olduğunu söyledi.

Özel haberBeşiktaş, Portekizli oyuncu Ricardo Quaresma ile anlaşmaya vardı. 1.6 milyon Euro bonservis karşılığında anlaşmaya varılan Quaresma,20 Temmuz da başlayacak olan 2.etap Avusturya kampına yetiştirilecek.
 
Beşiktaş’ta 2010-2013 yılları arasında top oynayan ve taraftarın gönlünde Q7 olarak taht kuran Quaresma'nın transferinde pürüz kalmadı. Asıl adı Ricardo Andrade Quaresma Bernando olan Portekiz Milli Takımı oyuncusu, varılan anlaşma üzerine Porto'nun önceki gün başlayan kampına katılmadı.
 
1983 doğumlu olan Quaresma'nın bonservisi için Porto kulübü 2 milyon Euro istedi. Yapılan yoğun görüşmeler sonunda bonservis bedeli için 1.6 milyon Euro'ya anlaştı. Quaresma, Beşiktaş'ta yılda 1.5 milyon Euro'ya oynayacak.
 
Başkan Fikret Orman, geçtiğimiz günlerde Londra'da Quaresma ile görüşmüş ve Portekizli oyuncudan "Beşiktaş'a dönmek istiyorum" cevabını aldıktan sonra Porto takımının yetkilileri ile masaya oturulmuştu. 
 
Quaresma'nın bayramdan sonra başlayacak olan Beşiktaş'ın 20 Temmuz Avusturya kampına yetiştirileceği öğrenildi
 
Portekiz'in en önemli spor gazetesi olan A bola'nın önemli spor yazarlarından Eduardo Barroso, Quaresma'nın Beşiktaş için çok iyi bir transfer olduğunu söyledi. Q7'nin çok formda olduğu bir dönemde Beşiktaş'a geleceğini belirten Barosso, ülkesinde de çok sevildiği bir dönemde Türkiye'ye transfer olmayı kabul ettiğini hatırlattı. 
 
Türkiye'den başka takımların da ilgilendiğini hatırlatan Barosso, Quaresma'nın Beşiktaş'ı tercih ettiğini belirtti. 
 



  • Salı 39 ° / 27.3 ° Güneşli
  • Çarşamba 39.3 ° / 27.8 ° Güneşli
  • Perşembe 40.8 ° / 28.2 ° Güneşli