Beşiktaş Maçında Olağanüstü Hal

Beşiktaş Maçında Olağanüstü Hal

ATATÜRK Olimpiyat Stadı'nda oynanan Beşiktaş - Bursaspor maçında kuş uçurtulmadı... Güvenlik nedeniyle tribünlerde ilk 3 sıra boş bırakılırken bazı taraftarlar stadyumun çatılarına çıktı


Haber/Musa Bazin

Beşiktaş Maçında OlağanüstüHal

 
Maçın 72. Dakikasında Gökhan Töre'nin pasında Almeida altı pas üzerinde topu yerden filelere gönderdi. 1–0 lık skorla biten maçın ardında bu skorla Kara kartal puanını 42 ye çıkardı.
 

ATATÜRK Olimpiyat Stadı'nda oynanan Beşiktaş - Bursaspor maçında kuş uçurtulmadı... Güvenlik nedeniyle tribünlerde ilk 3 sıra boş bırakılırken bazı taraftarlar stadyumun çatılarına çıktı.

Son olarak 22 Eylül 2013 tarihinde oynanan Beşiktaş-Galatasaray derbisinde siyah beyazlı bir grup taraftarın sahaya inmesiyle güvenlik nedeniyle kapılarını Beşiktaş'a kapatan Olimpiyat Stadı'nda yeni bir uygulamaya geçildi. Beşiktaş  ligin ikinci yarısında Atatürk Olimpiyat stadına dönmesiyle işi sıkı tutan Emniyet ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü güvenlik gerekçesiyle Doğu Tribünü'nü boş bırakırken kurdukları yeni kamera sistemiyle de stadyumda adeta kuş uçurtmadı.

Taraftarlar çatıya çıktı
Statta güvenlik nedeniyle sahaya yakın ilk 3 sıra boş bırakıldı..Tribüne sığmayan Beşiktaşlı taraftarlar çatıya çıktı..

Olimpiyat'ta 40 bin Kartal
SÜPER Ligin ikinci yarısına hızlı bir giriş yapan Beşiktaş  taraftarları erken saatlerde Atatürk Olimpiyat Stadı’nın yolunu tuttu. Güvenlik gerekçesiyle Doğu Tribünü'ne hiçbir taraftarın alınmadığı karşılaşmada Güney ve Kuzey Tribün biletlerinin bittiği önceki gün açıklanmıştı. Az sayıda kalan Batı biletleri de dün tükendi. Yaklaşık 40 bin Kartal dün Atatürk Olimpiyat'a Beşiktaş'ı desteklemesi için geldi.

 


  • Cuma 27.2 ° / 18.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 29.3 ° / 20.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 22 ° / 18.2 ° Şiddetli yağmurlu