Tarih: 06.01.2012 00:00

Benim derneğimizle asla husumetim yok

Facebook Twitter Linked-in

 

 

 

 

 

 

Esenler İşitme Engelliler Derneği Başkanı Remziye Ceylan’ın açıklamaları üzerine, Kazım Karabekir Mahallesi Muhtarı Sayın Gülbek Taştan’ı ziyaret ederek konu ile ilgili açıklamaları ve muhtarlıkla ilgili bilgiler aldık.

Gülbek Taştan; ‘’Ben İşitme Engelliler Derneği Başkanının halı kursu projesin de başarılı olacağına inanmıyorum. Aziz Kekeç ve Dernek başkanı ile ayak üstü bir sohbette bunu dile getirdim ve Belediye adı altın da olması gerektiğini söyledim. Daha önce bir yerel basın aracılığı ile doğalgazı muhtar vermiyor, engelliler üşüyor diye gönderme yaptılar. Ben doğalgazın maliyetli olduğunu, şartlar gereği ısınmanın sağlanamayacağına inandığım için açtırmadım. Ben bile elektrik soba ile ısınıyorum. Öyle bir lanse edildi ki sanki gaz var, ben vermiyorum. Su konusunda ise birkaç kez açık bıraktılar, ben de çözüm olarak suyu vanadan kapatmak zorun da kaldım. İSKİ’ye müracaat etsin, vanasını ayırsın. Benim bir husumetim yok, olsaydı yan odamı paylaşmazdım ve yardımcı olmazdım. Basına yanlış lanse edilen konulardan dolayı sıkıntımız oldu. Benim derneğimizle asla husumetim yok ve olamaz da ben kursun olmasından memnun olurum. Ama Belediye çatısı altın da benim dernek başkanına inancım kalmadı ve başarılı olamaz’’ dedi.

Kazım Karabekir Mahallesi Muhtarı Gülbek Taştan, yaptığı açıklama sonrası, muhtarlıkla ve yerel yönetimle ilgili bilgiler verdi.

Gülbek Taştan; Muhtarlar demokrasinin aynasıdır. Bizler belediyenin yükünü hafifletmekteyiz ve kaldırılması karşıyız. Fakat teknoloji gelişiyor, devletimiz bu konu da ki yol haritası nasıldır bilemiyorum. Esenler de mükemmel bir kadro oluştu. Sayın kaymakamımız ve belediyemiz çok güzel çalışmalar da bulunuyorlar. Hastaneler de, hükümet binasının yeni yerinin yapılmasın da atılan adımlarda, askerlik şubesinin yapımı, yeşil alan konusun da ki çalışmalar ve pazarlarla ilgili toplumun yararına yapılan çalışmalar bu çalışmalar Esenler de ki değişimin göstergesidir. Mahallemiz de yeşil alan sıkıntımız var. Hiç parkımız yok, Menderes mahallesin de yapılmakta olan park biraz bize nefes aldıracaktır. Ama yeterli değildir. Pazarlar konusun da sıkıntımız var ama başkanımız bu konu da söz verdi. İki pazarımız vardı biri kalktı. Kalkma derken yer yapılsın, düzenli bir yerleri olsun, caddeler sokaklar rahatlasın.



 

AHA-ESENLER Cihan AYDIN




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —