Beni ikna edin, Ankara'ya gideyim'

Beni ikna edin, Ankara

Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu’nun kendilerine “Yeter ki, yapacağınız projeye beni ikna edin, bende gerekirse sizin için Ankara’ya bile giderim” dediğini belirten Yavuz Selim Mahallesi Gelişim ve Dö


10 Kasım itibariyle bir mühendislik firmasına niyet mektubunu vererek resmen proje çalışmasını başlattıklarını belirten Yavuz Selim Mahallesi Gelişim ve Dönüşüm A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Recep Yavaş, açıklamalarına şu şekilde devam etti;


 
“Öncelikle bana böyle bir fırsat tanıdığınız için 7/24esenlerhaber ailesine teşekkür ederim. Şuan itibariyle niyet alma talebinde % 65’i geçtik ve proje çalışmaları başladı. Yani 10 Kasım itibariyle bizde bir mühendislik firmasına niyet mektubumuzu vererek proje çalışmalarımızı resmen başlatmış olduk. Yaklaşık 15 gündür de bu çalışma hızlı bir şekilde devam ediyor.
 
Bu projenin hayal olmadığına inanıp bizlere destek veren tüm mahallelimize teşekkür ediyorum. Bizde hayal olmadığına inandığımız ve büyük bir mesafe kat ettiğimiz çalışmamız da artık uygulamaya geçtik. Bizim buradaki hedefimiz çok yüksek. Çünkü projenin hem İstanbul’a hem Esenler’e hem de vatandaşlarımıza yakışır bir proje olmasını istiyoruz. Tüm mahallelimizin hakkını değer olarak üç dört katı ile almasını istiyoruz.


 
Göksu’dan tam destek
 
Bunun yanı sıra mühendislik firmasına niyet mektubumuzu vermeden önce Esenler Belediye Başkanımız Sayın M. Tevfik Göksu ile de bir görüşme yaptık. Kendisi Esenlerimize yakışır bir proje yapılması için elinden gelen her türlü teknik desteği vereceğini söyledi. Yeter ki, yapacağınız projeye beni ikna edin, bende gerekirse sizin için Ankara’ya bile giderim dedi.
 
Bizde Sayın Başkanımızın vizyonunu ve Esenler’de kentsel dönüşümle yaptığı önemli çalışmaları iyi bildiğimiz için bu projenin Esenler’e çok büyük değer katmasını hedefliyoruz.”  





  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı