Belediyemize teşekkür ediyoruz

Belediyemize teşekkür ediyoruz

Mahalle sakinlerinin tüm uyarılarına ve şikayetlerine günlerce kayıtsız kalan Esenler Belediyesi, yaşanan bir kazanın gazetemizde yer almasının ardından gerekli çalışmayı nihayet yaptı.

Artık güvende olan bina sakinleri de gazetemize teşekkür ettiler ama bizde 7/24esenlerhaber olarak yaptığımız haberi dikkate alıp 24 saat içinde gerekli önlemi alan Esenler Belediyesi’ne teşekkür ediyoruz.
 
Menderes Mahallesi 363. Sokak sakinlerinin tüm uyarılarına rağmen Esenler Belediyesi’nin gerekli önlemleri almaması az daha bir faciaya neden oluyordu. Çökeceği günler öncesinden belli olan yol üzerine park edilen bir araç binaya metreler kala yan yattı. Yaşanan bu olay “Kaza geliyorum dedi ama…” başlığıyla gazetemizde haber olması Esenler Belediyesini harekete geçirdi.
 


Esenler Belediyesi, dolgu yolun bir daha çökmemesi ve bina sakinlerinin evlerinde rahat uyuması için binanın arka tarafına yaklaşık 20 metrelik bir istinat duvarı yaptı. Belediyenin yaptığı çalışmanın ardından görüştüğümüz bazı vatandaşlar, “Kesinlikle gazetenize teşekkür ediyoruz. Çünkü sizin haber yaptığınız olaydan üç günce aynı yerde başka bir olay yaşanmış ve bu durum yetkililere iletilmişti.
 
Ancak hiçbir önlem alınmadığı için aynı olay bir kez daha yaşandı. Bu sefer yaşanan olayı siz haber yaptıktan bir gün sonra belediyemiz önlem almak için çalışmalara başladı. Ve şuan bir istinat duvarı ile çöken yola önlem alındı. Bu çalışmanın yapılmasına vesile olduğunuz için gazetenize çok teşekkür ediyoruz.” Dediler.



  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Salı 31.6 ° / 21.3 ° Güneşli