Belediyeden o paraları almayın

Belediyeden o paraları almayın

Esenler Belediyesi’nin organize ettiği ramazan etkinliklerinde stant açan STK’lara önemli bir çağrıda bulunan Esenler Adıyaman Besnililer Dernek Başkanı Mustafa Kuş, “Hem 1 ay boyunca kendi reklamınızı yapaca

 
Belediyeden o paraları almayın…

Esenler Belediyesi’nin organize ettiği ramazan etkinliklerinde stant açan STK’lara önemli bir çağrıda bulunan Esenler Adıyaman Besnililer Dernek Başkanı Mustafa Kuş, “Hem 1 ay boyunca kendi reklamınızı yapacaksınız hem de bunun karşılığında belediyemizden 2-3 bin TL para alacaksınız. Bu doğru değil. Dernek başına alacağınız paralar karşılığında belediyemiz sizlerin adına bir sokak iftarı versin” dedi.

Esenler Belediyesi her ramazan öncesi olduğu gibi bu ramazanda da sokak iftarları için müteahhitler ile birlikte iş adamlarının kapısını çaldı ve ramazanda belediyeye sponsor olmaları konusunda talepte bulundu. Belediyenin bu talebine müteahhitler ve iş adamları da her zamanki gibi olumlu cevap verdiler.

Esenler Belediyesi’nin sokak iftarlarına sponsor bulmak için çektiği sıkıntılara vurgu yapan Esenler Adıyaman Besnililer Dernek Başkanı Mustafa Kuş, etkinlik kapsamında stant açan STK Temsilcilerine önemli bir çağrı yaptı.  

“Dernek başına alacağınız paralar karşılığında belediyemiz sizlerin adına Esenler halkına bir sokak iftarı versin” Diyen Dernek Başkanı Kuş sözlerine şu şekilde devam etti;

“Öncelikle tüm İslam aleminin ramazanı şerifini tebrik ediyor, ülkemize ve İslam coğrafyasına hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Bildiğiniz gibi tüm belediyeler gibi Esenler Belediyemizde her ramazan öncesi sokak iftarları için sponsor bulmaya çalışıyor. Allah razı olsun Esenler’deki müteahhitler ve iş adamlarımız belediyemizin bu talebine “Çorbada bizimde tuzumuz bulunsun” diyerek hep büyük destek verdiler. Ve inanıyorum bundan sonrada destek vermeye devam edeceklerdir.

Benim asıl gelmek istediğim konu ramazan etkinliklerinde yer alabilmek için birbirleriyle yarışan Esenler’deki STK’lar. Belediyemiz Esenler’deki vatandaşlarına sokak iftarları verebilmek için sponsor ararken, açtıkları ramazan stantlarında 1 ay boyunca kendi reklamını yapan STK’lar da ramazan sonunda belediyemizden 2-3 bin TL para talep ediyorlar. Bu kesinlikle doğru değil.

Ben stant açan tüm Dernek Başkanı arkadaşlarıma bir çağrıda bulunuyorum; alacağınız paralar karşılığında belediyemiz sizlerin adına Esenler halkına büyük bir sokak iftarı versin. Ve sizinde çorbada bir tuzunuz bulunsun. Çünkü STK’ların kurulma amaçları hemşerileriyle birlikte yaşadıkları ilçeye katkı sunmaktır. Belediyeden 3-5 kuruş para almak değildir.  

Bende Besnililer Dernek Başkanı olarak çok açık ve net söylüyorum; bizim derneğimiz orada stant açsa biz kesinlikle belediyemizden 2-3 bin TL para almazdık. O paralarla Esenler’deki vatandaşlara bir sokak iftarı verilmesini talep ederdik. Bizim Adıyamanlılar olarak bu hassasiyetimizi diğer derneklerinde taşıdığını düşünerek bu çağrıyı yapmak istedim. İnşallah çağrımıza herkes olumlu cevap verir ve belediyemiz de stant açan dernekler adına dev bir sokak iftarı düzenler”
 



  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Salı 31.6 ° / 21.3 ° Güneşli