Belediye Meclis üyeleri askeri alanı gezdiler

Belediye Meclis üyeleri askeri alanı gezdiler

Esenler Belediye Meclisi 06.10.2016 Perşembe günü 2017-2019 yıllarını kapsayan Stratejik bütçe oylamasından sonra AKP ve CHP meclis üyesi Belediye Başkanı Göksu ile kol kola girerek Metris askeri alandaki park alanı

Belediye Meclis üyeleri askeri alanı gezdiler

Esenler Belediye Meclisi 06.10.2016 Perşembe günü 2017-2019 yıllarını kapsayan Stratejik bütçe oylamasından sonra AKP ve CHP meclis üyesi Belediye Başkanı Göksu ile kol kola girerek Metris askeri alandaki park alanını gezdiler.

İktidar ve ana muhalefet partisi meclis üyeleri mecliste zaman zaman birbirlerini sert eleştirirken hoş olmayan manzaralara karşı karşıya geliyorlardı. Perşembe günü 2017-2019 yıllarını kapsayan Stratejik bütçe oylamasından sonra, kol kola giren AKP ve CHP´li meclis üyeleri Metris askeri kışlasından devri alınan ve şehitler parkı yapılacak olan alanda incelemelerde bulundular.

Askeri alanda yapılacak olan şehitler parkında incelemelerde bulunan AKP ve CHP´li meclis üyeleri bu fırsatı iyi değerlendirerek mecliste yaptıkları yoğun çalışmanın yorgunluğunu ve şehrin üzerlerine yüklediği stresi atarak temiz havadan soludular.
Milletvekillerinin mecliste yumruklaştığı, iktidar ve ana muhalefet partisi liderlerinin her gün atıştığı bir ortamda Esenler Belediye Meclisinin bu davranışı, uzlaşı ve hoşgörünün zirveye çıktığı Esenler’den TBMM’ne yansımasını bekliyoruz. 




  • Pazartesi 37.9 ° / 26.4 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.9 ° / 26.4 ° Güneşli
  • Salı 39 ° / 27.3 ° Güneşli