Bekiroğlu; 10 Ocak " gazeteciler gününü kutladı'

Bekiroğlu; 10 Ocak

ESDEF genel başkanı Zübeyir Bekiroğlu10 Ocak "Çalışan Gazeteciler Gününü kutlayan mesajında “Gazetecilik mesleği, fedakârlık ve sorumluluk isteyen, zor şartlarda yapılan önemli ve kutsal bir mesl

Bekiroğlu; 10 Ocak " gazeteciler gününü kutladı”

 ESDEF genel başkanı Zübeyir Bekiroğlu10 Ocak "Çalışan Gazeteciler Gününü kutlayan mesajında “Gazetecilik mesleği, fedakârlık ve sorumluluk isteyen, zor şartlarda yapılan önemli ve kutsal bir meslektir” dedi.

Bekiroğlu, “Basın, demokrasimizin vazgeçilmez unsurlarındandır. Yerel ve Ulusal basında gazetecilerimiz, halkın haber alma ve bilgi edinme hakkının teminatı olup kamuoyunun aydınlatılmasında önemli bir görevi yerine getirmektedir.

Gazetecilik mesleği, fedekarlık ve sorumluluk isteyen, zor şartlarda yapılan önemli ve kutsal bir meslektir.

Kamu yararına hizmet eden gazetecilerimiz, Ülkemizin,
İlimizin ve İlçemizin sosyal, kültürel ve ekonomik gelişmesine ve kalkınmasına önemli katkılar sağlamaktadır.

Eğer Demokrasimizin güçlenmesini istiyorsak,basın kuruluşlarımızın,özgür gazetecilerimizin ve basın emekçilerimizin katkı ve desteklerini gözardı etmemeliyiz.

Özgür, ilkeli, meslek ilkelerinden taviz vermeyen ve basın ahlak kurallarına uygun bir şekilde görevini yerine getiren tüm basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü, en kalbi duygularımla kutlar, meslek hayatlarında sağlık ve başarılar dilerim.

ZÜBEYİR BEKİROĞLU
ESDEF GENEL BAŞKANI

 
 
 


  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Salı 31.6 ° / 21.3 ° Güneşli