Beceriksizler

Beceriksizler

Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu yeni yapılacak 1/5000’lik planlarla ilgili tüm siyasi partiler olduğu gibi CHP Esenler İlçe Başkanlığı’na da bilgi vermişti. Toplantıda İlçe Başkanı Cafer Turna, 15


Toplantının üzerinden yaklaşık 4 ay geçmesine rağmen CHP Esenler İlçe Başkanı Cafer Turna’nın belediyeye her hangi bir rapor sunmadığı ortaya çıktı.
 
Bu duruma tepki gösteren ve İlçe Yönetimini beceriksizlikle suçlayan CHP Esenler İlçe Başkan Yardımcısı Hüseyin Koç, gazetemize çok sert bir açıklama yaptı. Türkiye’yi kuran partinin CHP olduğunu belirten İlçe Başkan Yardımcısı Koç, sözlerine şu şekilde devam etti;
 
 “CHP Türkiye’yi kuran büyük bir partidir. Fakat Esenler İlçe Yönetiminin bu büyüklüğe ayak uyduramadığını maalesef benimle birlikte herkes görüyor. Şimdi çok net söylüyorum bir İlçe Başkanı kesinlikle yapacaklarını söylemeli. Hele ki bu İlçe Başkanı CHP’yi temsil ediyorsa ağzından çıkan her kelimeye dikkat etmeli ve bir söz veriyorsa onu mutlaka yerine getirmelidir. Esenler’in planlarıyla ilgili bir şeyler bilmiyorsan CHP’li Meclis Üyeleri’ne gider danışırsın. Verdiğin sözü yerine getirmek için birlikte bir çalışma yapar ve yaptığınız çalışmayı belediye yetkililerine sunarsınız.
 
Ama CHP İlçe Başkanı verdiği sözü yerine getirmediği için beni gören belediye yetkilileri, “Hüseyin abi sizin partiniz Esenler’in 1/5000’lik planlarıyla ilgili bir rapor hazırlayıp bize verecekti ama hala vermediler. Biz planları bitirdikten sonra mı vereceksiniz?” diyerek adeta bizlerle alay ediyorlar.
 
Gördüğünüz gibi şuan AKP’liler ve belediye yetkilileri bizim beceriksiz İlçe Yönetimimiz nedeniyle partimi alay konusu yapmaktadırlar. Bu duruma kayıtsız kalmaya devam eden CHP İlçe Başkanı hala kendi siyasi geleceğini garanti altına almanın peşinden koşuyor. Bu koşuşturma içerisinde de bazı kirlilikleriler ve ayak oyunlarıyla Esenler’de CHP’nin eriyip bitmesine sebep oluyor. Aynı İlçe Başkanı çok büyük işler başarmış gibi önümüzdeki günlerde yapılacak kongrede aday olacağını açıklıyor. Bu duruma güler misin ağlar mısın.”