Bayrampaşa'nın faaliyet raporunda Aydıner – Dindar kavgası

Bayrampaşa

Bayrampaşa Belediyesinin 2020 Mali yılına ait faaliyet raporunun görüşülmelerinde Belediye Başkanı Atilla Aydıner reklam yaptı, CHP’li Fettah Dindar “Belediyenin hala yüksek rakamlı borçlu olması bir hayli

Belediye Başkanı Atilla Aydıner, yaptığı konuşmasında;10 yıldır Belediye başkanı olduğunu bu zaman zarfında birçok önemli projelere imza attığını ve başarılı olduklarını söyledi. Kadir abisine övgüler dizerken İmamoğlu’nun bazı projeleri tamamlamasında yardımcı olmadığını söyledi.

Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Tüfekçi yaptığı konuşmasında; Belediyenin canla başla çalıştığını Pandemi sürecine rağmen çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini muhalefet tarafından kendilerine yapılan eleştirilerinin doğru olmadığını söyledi.

Bayrampaşa Belediyesini 2020 Mali yılına ait faaliyet raporu hakkında CHP Gurubu Adına Gökhan Dal uzun bir sunum yaptı, bir diğer CHP’nin Kurşun askeri Fettah Dindar, Başkan Aydıner’in geçmişten günümüze yaptıklarını anlatırken çok abartılı anlattı, anlattıkları doğru değil, reklam yapıyor dedi ve elindeki rakamları göstererek  Belediye başkanına, AKP’lilere, “ gerçeklerle yüzleşin, reklamları bırakın” dedi. seviyeli ve meclisi bilgilendiren bir konuşma yaptı.


AYDINER’İN BAZI YAYIN ORGANLARINA VERDİĞİ MULAKAT GERÇEĞİ YANSITMAMAKTADIR”

CHP Meclis üyesi eski gurup sözcüsü Fettah Dindar, 2020 Mali yılına ait faaliyet raporunun görüşülmelerinde yaptığı konuşmasından satır araları; 

2012 yılında  2 adet Benzin istasyonun 25.050.000 TL’ye satılmanın yanı sıra  2015 yılında Belediyenin yanındaki 9762 Atatürk parkı da 26.845.000 TL’ye İBB’ye satıldığı, 2017 de sermaye gelirlerin 18.840 711 TL olduğu, Yıldırım mahallesinde Şehit Kamil Balkan caddesinde  bulunan 1065 metrekare  Yol fazlası 6.391 920 TL ye satıldığı, Altıntepsı mahallesi  Çiftlik caddesindeki  1848 metrekare Yol fazlası 4.120 505 TL ye satılması ayrıca  aynı mevkide bulunan 1019 metrekare parsel 2.773 530 TL ye satılması , Yenidoğan mahallesi Abdi ,İpekçi caddesindeki  305.metrekarelik  266 ada 7 parsel de 1.751.335 TL satışı yapıldığı  bir çok gayri menkul satılmasına rağmen Belediyenin hala yüksek rakamlı  borçlu olması bir hayli düşündürücüdür diyen Dindar;



Başkan Aydıner’in Haber 7 de, Radyoda ve 10. Yıl tanıtım bülteninde yaptığı açıklamalarda Bayrampaşa’ya 8 bin kapasiteli Otopark kazandırdığı iddiası gerçeği yansıtmamaktadır. Konunun detayına bakıldığında İBB ve Cezaevi Kentsel konutlarının tüm otoparkları dahil hepsi toplamda ancak 5.500 otopark sayısına zor ulaşmaktadır diye söz etti.


“MECLİSİMİZDE DEMOKRATİK ANLAYIŞINIZI GÖREMEDİK”
CHP Gurubun Sözcüsü Gökhan Dal İse, Yaptığı Geniş Kapsamlı Faaliyetlerle İlgili Eleştirisel Açıklamasında Şu İfadelere Yer Verdi; Cumhuriyet Halk Partisi olarak ’Denetim komisyonu kurulurken yapmış olduğumuz,
her partinin denetim komisyonunda yer alması gerektiğine ilişkin teklifimizi, bir defa daha vurgulamak istiyoruzSiyasi partilerimizin meclisimizde temsil edildiği gibi, yapılan iş ve işlemlerin, denetiminde de olması gereken, meclise girmiş tüm siyasi partilerin denetim komisyonunda bulunmasıdır.

Tek bir üye ile temsil edilecek olmamıza rağmen, İyi Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi'nin de komisyonda olmasını, Bayrampaşa'mız için değerli ve önemli buluyoruz.  Maalesef meclisimizde bu demokratik anlayışı, geçen dönem olduğu gibi, bu dönemde de göremedik.


  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı