Bayrampaşa'da İmamoğlu'na sevgi seli

Bayrampaşa

İBB Başkanı İmamoğlu, Bayrampaşa Kartaltepe’de yapımı devam eden Cami ve otopark inşaatında incelemede bulundu, Tuna Spor ve Altıntepsi Spor kulübünü ziyaretinde binlerin sevgi gösterisiyle karşılandı.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Bayrampaşa’nın dört ayrı noktasına yaptığı ziyarette binlerce vatandaşın sevgisiyle karşılandı, parklar miting alanları gibi doldu taştı.
 
İmamoğlu’nun ziyaretinde, Bayrampaşa ilçe Başkanı Hasan Mutlu, ilçe yönetimi, Belediye meclis üyeleri gençlik ve kadın kolları katıldı. Eski il Başkan yardımcılarından Mustafa Ataş, Esenler eski ilçe Başkanı Cemal Kaya, çok sayıda partililer, prim amirleri ve vatandaşlar bu ziyarette İmamoğlu’nu yalnız bırakmadılar.
 
İmamoğlu’na sevgi öyle büyüktü ki, vatandaşlar İmamoğlu’na dokunmak için yarıştılar, zaman zaman izdiham yaşandı, genç kızlar, kadınlar resim çektirmek için yarıştılar. Bir vatandaş İmamoğlu’na “biz bir olduk arı olduk, şimdi siz ne yapacaksınız” diye sordu. İmamoğlu, “hep birlikte çalışacağız, üreteceğiz ve hep birlikte bal yapacağız” dedi.


  • Salı 35.2 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Çarşamba 36.7 ° / 22.6 ° Güneşli
  • Perşembe 39 ° / 24.2 ° Güneşli