Bayrampaşa'da büyük yangın

Bayrampaşa

İstanbul Bayrampaşa'da plastik fabrikasında yangın çıktı. Dumanların İstanbul'un bir çok semtinden görüldüğü yangın yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi yönlendirildi. Yangın 30 aracın b

Bayrampaşa'da büyük yangın
 
İstanbul Bayrampaşa'da plastik fabrikasında yangın çıktı. Dumanların İstanbul'un bir çok semtinden görüldüğü yangın yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi yönlendirildi. Yangın 30 aracın bulunduğu otoparka da sıçrarken, zaman zaman patlamalar yaşanıyor.
 
Yangın sabah saat 10.30 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı çıktı. Olay yerine gelen Eyüp itfaiyesi müdahalede yetersiz kalınca olay yerine Bayrampaşa, Gaziosmanpaşa, Fatih, Bakırköy, Şişli ve Bağcılar itfaiye ekipleri ve çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi. 
 
Yangın nedeniyle üst katlarda mahsur kalanlar zor anlar yaşadı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri merdiven yardımıyla mahsur kalanları kurtardı.
 

YANGIN OTOPARKA SIÇRADI
Yaklaşık 30 aracın bulunduğu alandaki otomobiller birer birer yanmaya başladı. Araçlarda zaman zaman patlamaların yaşandığı görüldü. İtfaiyenin yangını kontrol altına alma çalışmaları devam ediyor.
 



  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli