Bayburtluyam Kardaş Piknikdeyim

Bayburtluyam Kardaş Piknikdeyim

Bayburt kültür derneği Esenler şubesi ve Aksaçlı köyü derneği Göktürk piknik alanında düzenledikleri piknikde buluşdular.



Bayburtluyam Kardaş Piknikdeyim

Bayburt kültür derneği Esenler şubesi ve Aksaçlı köyü derneği  Göktürk piknik alanında düzenledikleri piknikde buluşdular.

Pikniğe Esenler Kaymakamı Nazım Madenoğlu Saadet Partisi Esenler ilçe başkanı Tuğrul Yalçınkaya ve yönetim kurulu üyeleri, Saadet Partisi Esenler Belediye meclis üyesi Fevzi Başoğlu, ESDEF Bşk. Süleyman Kahveci, Kızılay İlçe Başkanı Lütfü Kahveci, Çankırılılar Der. Bşk. Mustafa Kaplan, Esenler Ortopedik Eng. Der. Onursal Başkanı Ahmet Kurt, Gazete Esenler imtiyaz sahibi Hasan Gürsoy çok sayıda Bayburtlu ve gönül dostları pikniğe katıldı.

Sabah saatlerinde piknik alanına gelen Bayburtlular Kahvaltı sonrası davul zurna eşliğinde halaylar eşliğinde yöresel oyunlar oynandı. Çeşitli aktivitelerin yer aldığı piknikte özellikle çocuklara Esenler kaymakamı Nazım Madenoğlu tarafından dağıtılan uçurtmalar sayesinde çocuklar sevindi.

Öğle saatlerin de pikniğe katılanların bir kısmı  doğa yürüyüşüne çıkarken diğerleri mangal hazırlıkları yaptı. Ardından pikniğe katılım sağlayan misafirlerle bol bol resim çektiren ve sohbet eten Dernek Başkanı Fuat Saka ve Osman Kaydu Bayburt’un tarihini ve kültürünü anlatmakdan da geri kalmadılar.




  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Salı 31.6 ° / 21.3 ° Güneşli