Bayburtlular Öz Türklerdir.

Bayburtlular Öz Türklerdir.

Kısa bir süre önce olağan üstü genel kurul sonucu Esenler Bayburtlular Derneği Başkanı olan Fuat Saka, yönetim kurulu ile birlikte Esenler protokolünü ziyaret etmeye devam ediyor.

 

 

 

 

 

 

www.7-24esenlerhaber.com

Bayburt Derneği Ziyaretlere Devam Ediyor

Kısa bir süre önce olağan üstü genel kurul sonucu Esenler Bayburtlular Derneği Başkanı olan Fuat Saka, yönetim kurulu ile birlikte Esenler protokolünü ziyaret etmeye devam ediyor.

İlk olarak Esenler Kaymakamı Nazım Madenoğlu`nu ziyaret eden Bayburtlular, daha sonra Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, Esenler Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Çetinkaya, Esenler İlçe Emniyet Müdürü Murat Şahin, AK Parti İlçe Başkanı Av. Umut Özkan ve ESİNDER Başkanı Özkan Ercan`ı ziyaret ettiler. 

Esenler Bayburtlular Derneği Başkanı olan Fuat Saka, yönetim kurulu ile birlikte ilk ziyareti Esenler Kaymakamı Nazım Madenoğlu’na yaptılar. Ziyaretten oldukça memnun kalan Madenoğlu memnuniyetini şu sözlerle dile getirdi.

Kaymakam Madenoğlu, " Bayburtlular tüm Türkiye’de bildiğim kadarıyla kanunlara saygılı ve uyum içinde yaşayan yurttaşlarımız. Sivil Toplum Kuruluşu gücünü de arkanızı alarak başarılı çalışmalar yapacağınıza, topluma faydalı işler yapacağınıza inancım tamdır. Ben Başkana ve Yönetim Ekibine başarılar diliyorum" dedi

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik GÖKSU Bayburtlular bizlerin gönül dünyasında çok ayrı yeri olan bir ilimiz. Dudaktan konuşmak yerine yürekten konuştukları için bizim de yüreklerimizde ki yerleri çok büyük” Diye konuştu…

 Dernek Başkanı Fuat Saka "yapılan tüm görüşmelerde Bayburtlulara ve derneğimize yakın ilgilerinden ve misafirperverliklerinden dolayı tüm yetkililere ayrı ayrı teşekkür ederim. Dernek olarak bize düşen ne varsa yapmaya hazırız, verilen görevleri Esenlerliler adına, Esenlerin menfaatine olacak ise emir telakki ederiz çünkü Bayburtlular öz Türklerdir, vatanı ve vatan toprağını canlarından çok seven bir toplumdur. Kurtuluş savaşında Bayburtluların en saflarda çarpıştığını dedemden işitmiştim. Yine dedemin dediği gibi Türkiye’nin ve Anadolu’nun en eski yerleşim yeri olan Bayburt’umuz birçok işgale karşı savaşmıştır. Her Bayburtlunun ruhunda direniş vardır, vatan sevgisi vardır, ülke birlik ve beraberliğini korumak ve sağlamak Bayburtluların görevidir. Bayburt nüfusu az olmasına rağmen ülkemize birçok değerli bilim adamı yetiştirmiştir. " dedi..