Bayburt'lular İftarda Buluştu

Bayburt

Bayburt İli Kültür Ve Yardım Derneği Esenler Şubesi düzenlediği sokak iftarıyla hem hemşerileri hemde bulundukları sokak sakinleriyle bir araya gelerek iftar yaptılar.

Bayburt’lular İftarda Buluştu

Bayburt İli Kültür Ve Yardım Derneği Esenler Şubesi düzenlediği sokak iftarıyla hem hemşerileri hemde bulundukları sokak sakinleriyle bir araya gelerek iftar yaptılar.

Esenlerde ramazan ayı boyunca hemen hemen her gün belediye tarafında bir STK ya iftar programı veriliyor Bayburtlular belediyede bağımsız düzenledikleri iftarla belediyeye bağımlı hale gelen dernekleri gölgede bıraktı. İftar programına katılan vatandaşlar gayet memnun ayrıldılar bazı vatandaşlar ise memnuniyetini şu sözlerle dile getirdi.

Bizler daha önce düzenlenen iftarlara da [katıldık belediyenin düzenlediği] genelde oturacak yer bile bulamıyorduk. Belediye düzenlediği için hep aynı insanlar katılıyor Bayburtlulara yer bile kalmıyordu protokolden geçilmiyordu. Bu netice doğrultusunda Dernek başkanımız Necmettin beyi kutluyoruz bu iftarda sadece vatandaşları bir araya getirdi ve hiçbir siyasetçiyi de çağırmamış böylesi çok daha iyi oldu diye konuştular.


İftarda kısa bir selamlama konuşması yapan Bayburt İli Kültür Ve Yardım Derneği Esenler Şube başkanı Necmettin Emirali davetlilere katılımlarından dolayı teşekkür ederek şöyle konuştu.
Emirali “değerli hemşerilerim Bayburt Derneği olarak bu yıl iftar programımızı sokakta düzenlemek istedik. Bizlerde lüx otellerde ya da restoranlarda düzenleyebilirdik ama burada olan samimiyeti sağlayamazdık. Sade bir iftar programı olsun diye hiçbir siyasetçiyi de davet etmedim burada yapacakları konuşmalarla başınızı da ağrıtmak istemedim. Bu vesileyle bizleri bugün yalnız bırakmayan buraya gelerek iftarda bizlere eşlik eden herkese şükranlarımı sunuyorum diye konuştu.