Bayburtlular İftarda Buluştu

Bayburtlular İftarda Buluştu

Esenler Belediyesinin hemşehri derneklerine verdiği ve gelenekleşen iftar yemeklerinde sıra Bayburt'lulardaydı. Bayburt Kültür ve Yardım Derneği Başkanı Fuat Saka’nın şekil olarak var olduğu, ama tüm masraflarının bel

Bayburtlular İftarda Buluştu
 
Esenler Belediyesinin hemşeri derneklerine verdiği ve gelenekleşen iftar yemeklerinde sıra Bayburt'lulardaydı. Bayburt Kültür ve Yardım Derneği Başkanı Fuat Saka’nın şekil olarak var olduğu, ama tüm masraflarının belediye tarafından karşılandığı İftar programı Kadir Topbaş Kültür Sanat Merkezi’nde gerçekleşti.
 
Esenler Belediyesi ile Bayburt Kültür Ve Yardım Derneği Başkanı Fuat Saka’nın Dr. Kadir Topbaş Kültür Sanat Merkezi’nde Esenler Belediyesinin nezdindedüzenlenen iftar programına; Maliye Bakanı Naci Ağbal, AK Parti Bayburt Milletvekili Doç. Dr. Şahap Kavcıoğlu, Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, Esenler Kaymakamı Hulusi Şahin, Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, Bayburt Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Yumak, AK Parti Bayburt İl Başkanı Hakan Kobal, AK Parti Esenler İlçe Başkanı Gökhan Taran, Bayburt Kültür Ve Yardım Derneği Genel Başkanı Faruk Kılıçaslan, sevilen oyuncu Şafak Sezer, belediye başkan yardımcıları, dernek başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
 
Bayburt kültürümüzü öğrenmeliyiz

İftar programında konuşan Göksu, “Şehir İftarları’nda her gün farklı bir yörenin insanlarıyla aynı sofrada buluştuklarını belirten Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, “Bu sofralar tanış olmamıza, bir ve beraber olmamıza vesile oluyor. Ramazan’ın bereketini ve heyecanını birlikte paylaşıyoruz. Hz. Mevlana’nın dediği gibi; ‘Nereden geldiğini bilmeyenler nereye gideceklerini bilemezler’. Biz çocuklarımıza nereden geldiklerini ve nerede olduklarını öğretmek zorundayız. Çocuklarımıza Bayburt kültürümüzü öğretmemiz ve onlara yön çizmemiz gerekiyor” diye konuştu.



 

 


  • Cumartesi 29.7 ° / 20 ° Güneşli
  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli