Bayburtlu isen Burada Olmalısın

Bayburtlu isen Burada Olmalısın

Her aileden bir kişinin Bayburtlu olması sloganımızdır. Bayburtsuz bir ülke, Bayburtsuz bir Anadolu olamayacağı gibi Bayburtsuz bir esenlerde düşünemiyorum, çünkü Esenlerin her alanında Bayburtlunun emeği ink&acir

-24esenlerhaber / Hüseyin Koç


Bayburtlu isen Burada Olmalısın

 
Bayburt kültür ve yardımlaşma derneği Esenler şubesi 21.04.2012 Cumartesi Saat 20.00 da etkinlik yapıyor. Esenler belediyesi konferans salonunda yoğun bir katılım beklenen gecenin organizasyonunu Esenler şube başkanı Fuat SAKA yoğun bir çalışma ile geceye hazırlanıyor.
 
Bayburt kültür yardımlaşma derneği şube başkanı Saka ' cumartesi günü düzenleyceğmiz geceye Bayburtlu ve Esenlerde yaşayan tüm hemşerilerimiz ve hemşeri derneklerimiz davetlidir. Folklorumuz sunacağı gösterilerle Bayburt’un kültürünü esenler halkıyla buluşturacağız. Aynı zamanda yemekli gecemizde Bayburt’un tarihini günümüze sinevizyon gösterileriyle sunacağız. Kısacası Bayburt’umuzu Esenlere tanıtarak Esenlilerle kardeşlik bağlarımızı daha da güçlendireceğiz.




Bölgemizin tüm güzelliklerini Esenlerlilerle birlik de, bir arada, kardeşçe yaşanması amacımızdır Bayburt kalemizi yaylarımızı ve tarih kokan şehrimizi ülkemize tanıtmak için bu gecenin çok yararlı olacağı düşüncesindeyim.
Her aileden bir kişinin Bayburtlu olması sloganımızdır. Bayburtsuz bir ülke, Bayburtsuz bir Anadolu olamayacağı gibi Bayburtsuz bir esenlerde düşünemiyorum, çünkü Esenlerin her alanında Bayburtlunun emeği inkâr edilemez. Buradan tekrar ediyorum, yemekli gecemize tüm Esenler halkımız davetlidir.

 
Gecemize katılamayanların çok şey kaçıracağını söylemek istiyorum.