Batman Valisi Hulusi Şahin, Karşılama Töreni İstemedi

Batman Valisi Hulusi Şahin, Karşılama Töreni İstemedi

Esenler Kaymakamlığı’ndan Batman Valiliği’ne atanan Hulusi Şahin, görevine başladı.

Batman Valisi Hulusi Şahin, Karşılama Töreni İstemedi
Esenler Kaymakamlığı’ndan Batman Valiliği’ne atanan Hulusi Şahin, görevine başladı.
 

Batman’ın 15’inci Valisi olarak göreve başlayan eski Esenler Kaymakamı Hulusi Şahin, dün akşam geldiği Batman’da, karşılama töreni istemedi. Valilik makamında düzenlediği basın toplantısında göreve atanmasından ötürü şahsına gösterilen teveccühe teşekkür eden Vali Şahin, gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Valilik makamında kentte görev yapan gazetecilerle bir araya gelen Hulusi Şahin, terörle mücadelede kararlılık vurgusu yaptı. Kamu kaynaklarında verimlilik ve tasarrufun temel ilkeleri olacağını vurgulayan Vali Şahin, “Bütün kamu hizmetlerinde etkinlik, verimlilik ve tasarruf temel ilkelerimiz olacaktır. Hizmetlerimizi vatandaş odaklı bir anlayış ile sunacağız. İnsanımızı gereksiz bürokrasi ile boğmayacağız. Yürürlükteki mevzuat çerçevesinde halkımıza mümkün olan bütün kolaylıkları göstereceğiz.” ifadelerini kullandı.

Terörle mücadelede kararlılık vurgusu yapan Vali Şahin, şunları kaydetti:

“Bütün terör örgütleri ile amansız mücadelemizi son terörist etkisiz hale gelene kadar yılmadan devam ettireceğiz. Batman İlinin bir petrol şehri olduğunu, verimli toprakları ile tarımda söz sahibi olduğunu ve büyük bir turizm potansiyeline sahip olduğunu biliyorum. Sanayide, tarımda ve turizmde büyük atılımların takipçisi olacağız” dedi

Eğitim konusunda da eğitim yatırımlarına ağırlık vereceğini ifade eden Vali Şahin, “Okul öncesinden yükseköğretime, halk eğitimden mesleki eğitime kadar eğitim hizmetlerinin her yönü ile yakından ilgileneceğiz. İnsanımızı iyi yetiştirmek birinci önceliğimiz olacaktır.” dedi.

 
hulusi şahin 2
 
hulusi şahin 3
 


  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı