Başkansız Esenler Allah'a Emanet

Başkansız Esenler Allah

Esenleri kaderine terk etmiş belediye başkanını, vatandaş tekrardan ilçesinde faaliyet yürütürken görmek ve asli görevini yerine getirmesini bekliyor.

Son yerel seçimlerde millet ittifakının İstanbul büyük şehir belediyesini almasından sonra Esenler’de belediye başkanı olduğunu unutan Mehmet Tevfik Göksu ilçeyi Allah’a emanet ederek, İBB’yi tekrar alabilmek için neredeyse gecesini gündüzüne kattı.

Haber: Serkan Basut

Son yerel seçimlerde İstanbul büyükşehir belediyesini millet ittifakına kaptıran AKP tüm ilçe belediye başkanlarını muhalefet yapmaları için görevlendirdiği bilinmekte. İBB Meclisi AKP Gurup Başkan vekili Seçilen Esenler belediye başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Esenler’i neredeyse tamamen bırakarak İBB’ye yoğunlaştı.

Esenler Kaderine mi terk edildi
Teyfik Göksu her seçim döneminde açıkladığı projelerin bir çoğunu bu dönemde de rafa kaldırarak umutları başka bahara bıraktı. seçimlerde açıklanan projelerin hayata geçirilmediği gibi başlanmış bir çok projenin de yarım bırakılması akıllara Esenler kaderine mi terk edildi sorusunu getirmekte. Neredeyse Esenler’in her sokağında bir çukura yada yarım bırakılmış bir çalışmaya rastlanmakta. Esenlerin kanayan yarası olan otopark sorununa çözüm bulmakta uzak olan belediye kaldırımlara park edilen araçları da görmezden gelmekte. Neredeyse bütün kaldırımlarda araçların park edilmesi yayalara ve engelli vatandaşlarımıza eziyet yaşatmakta.

Bazı vatandaşlar “Göksu Esenler belediye başkanı olduğunu unutmuş elbette İBB ‘de olmalı ama kendi ilçesinde asli görevini unutmamalı bizler onu Esenler’de hizmet yapsın diye seçtik İBB meclisinde şov yapması için değil”. A.K isimli bir vatandaş ise Teyfik başkanı TV de izliyoruz her gün elinde bir pankart yolsuzluk var deyip duruyor sormak istiyorum Esenler belediyesinde yolsuzluk yok mu? peki, buradaki yolsuzluklara karşı bir mücadelesi var mı? diye konuştu.

Esenleri kaderine terk etmiş belediye başkanını, vatandaş tekrardan ilçesinde faaliyet yürütürken görmek ve asli görevini yerine getirmesini bekliyor.

Bir çok vatandaş sosyal medyada şikayet yağdırırken bazı vatandaşlarda çözüm için proje geliştirmeye başladı.
          

              
   
   
   

 

  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı