Başkan Yılmaz'dan siyasilere nota!

Başkan Yılmaz

“Fırtınalı havalarda Trabzon Derneği bir liman ama fırtına geçtikten sonra önünden transit geçilecek bir yer değildir” diyen Esenler Trabzonlular Dernek Başkanı Zeki Yılmaz, muhtarlara sahip çıkarken,

Esenler Trabzonlular Derneğinin geleneksel olarak düzenledikleri kahvaltı programına Esenler’deki tüm mahalle muhtarları katıldı. Gayet samimi bir ortamda gerçekleşen kahvaltı programın ardından bir açıklama yapan Esenler Trabzonlular Dernek Başkanı Zeki Yılmaz muhtarlara sahip çıkıp, siyasilere tepki göstererek şöyle konuştu;



“Öncelikler bu nazik davetimizi kırmayarak kahvaltı programımıza katılan tüm mahalle muhtarlarımıza şahsım ve yönetimim adına çok teşekkür ediyorum. Biz halkın gerçek temsilcileri olarak siyasileri değil, muhtarlarımızı görüyoruz. Çünkü dernekler siyasilerin fırtınalı havalarda ve seçimlerde ziyaret ettikleri yerlerdir. Seçim bittikten sonra hiç birisi bir daha uğramaz. Ama biz dernek olarak bu döngüyü kırmak istiyoruz. Trabzonlular Derneği olarak biz her zaman haklının ve garibanların yanında olduk, onlara destek olmaya çalıştık.

Şimdi bakıyoruz siyasiler için fırtınalı havalarda Trabzon Derneği bir liman ama fırtına geçtikten sonra önünden transit geçiyorlar. Hiç kimse unutmasın Trabzonlular Derneğimiz önünden transit geçilecek bir yer asla değildir. Vefa sadece İstanbul da bir semt değildir. Vefa insanın içerisinde olacak.

Bir kütüphane daha yaptıracağız

Ayrıca biz Esenler Trabzonlular Derneği olarak birçok okulumuza kütüphane yaptırdık. Şimdi ihtiyacı olan bir okulumuza daha kütüphane yaptırmak istiyoruz. Bu kütüphaneyi nereye yaptıracağımıza siz muhtar arkadaşlarımız ortak olarak karar vereceksiniz. Bunların yanı sıra önümüzdeki günlerde dernek olarak ihtiyaç sahibi ailelere giysi ve ayakkabı yardımı yapacağız. Daha önce olduğu gibi bu yardımları sizlerin aracılığıyla ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaştıracağız.”

Muhtar Gülyüz: Allah razı olsun

Esenler’deki tüm mahalle muhtarları adına bir konuşma yapan Fatih Mahalle Muhtarı Recep Gülyüz ise, “Zeki Başkanımızın nazik daveti üzerine bugün burada toplandık.



Böyle bir programı organize ettiği için Zeki Başkanımıza ve Yönetimine ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Mahallelerimizle ilgili istişareler için bu tür organizasyonların devamını kendilerinden bekliyoruz. Ayrıca Zeki Başkanımızın babası da Esenler’de muhtarlık yaptı. Kendileri gerçekten tam bir muhtar dostlarıdır. Hepimiz adına kendilerinden Allah razı olsun” diye konuştu.













  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli