Başkan Yardımcısı Gökçebaş istifa etti

Başkan Yardımcısı Gökçebaş istifa etti

Esenler Belediye Başkan Yardımcısı Av. Osman Gökçebaş özel sebepleri bahane ederek görevinden istifa etti. Sosyal medya üzerinden yayınladığı bir mesajla Belediye Başkan Yardımcılığından istifa eden Gök&cce

Özel sebepleri bahane ederek görevinden istifa eden Başkan Yardımcısı Av. Osman Gökçebaş’ın sosyal medya üzerinden yayınladığı mesaj ise şöyle;

“Halka hizmet yolunda sayın başkanımız M. Tevfik Göksu’nun tensipleriyle yürütmekte olduğum Esenler Belediye Başkan Yardımcılığı görevimi yakın dostum ve avukat meslektaşımın vefatı nedeniyle gelişen özel sebepler dolayısıyla sayın başkanımızın izni ile bırakmak durumunda kaldım.
Bizleri bu göreve layık gören sn M. Tevfik Göksu başkanıma, birlikte çalıştığım müdürlerimize ve mesai arkadaşlarıma, ilçemizin kıymetli resmi kurum temsilcilerine, sivil toplum kuruluşlarına ve yurdumuzun dört bir yanınını oluşturan hemşehri derneklerimize ve kadirşinas ve kendilerine hadim olmaktan şeref duyduğum Esenler halkımıza şükranlarımı arz ediyorum.
Ve
Gerek meclis üyesi olarak gerekse sivil hayatımda Cumhurbaşkanımız sayın RECEP TAYYİP ERDOĞAN’ın gösterdiği kutlu hedefte sn başkanımız Mehmet Tevfik Göksu ve ilçe başkanımız Umut Özkan’ın yanında yol yürümeye devam edeceğimi kamuoyunun bilgisine arz ederim.”

Av.Osman GÖKÇEBAŞ


  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli