Başkan Göksu, Uhud Camii'nde Vatandaşlarla Bayramlaştı

Başkan Göksu, Uhud Camii

Esenler Belediye Başkanı M. Teyfik Göksu, her bayram gelenekselleştirdiği halkla bayramlaşmayı, bu bayramda Havaalanı mahallesin deki Uhud Camii’nde gerçekleştirdi.

Başkan Göksu, Uhud Camii’nde Vatandaşlarla Bayramlaştı…
 
Esenler Belediye Başkanı M. Teyfik Göksu, her bayram gelenekselleştirdiği halkla bayramlaşmayı, bu bayramda Havaalanı mahallesin deki Uhud Camii’nde gerçekleştirdi.

Bayram namazını Uhud Camii’nde, Esenler Kaymakamı, Hulusi Şahin,  AKP Milletvekili Osman Aşkın Bak, İlçe başkanı Umut Özkan’la kılan başkan Göksu, özellikle yaşlı vatandaşlar ve çocuklarla yakından ilgilenirken, çocuklara bayram harçlığı vermeyi de ihmal etmedi. Bayram namazı çıkışında Camii cemaatiyle ve vatandaşlarla muhabbet eden Göksu, Camiye yardım toplayan kişiye de bağışta bulundu.
Uhud Camii’nde vatandaşlarla bir araya gelerek tek tek bayramlaşan Başkan Göksu, Vekil Osman Aşkın Bak ve Kaymakam Şahin, özellikle çocukların ve gençlerin ilgisinden memnun olduklarını söylediler.
 
AK Parti ilçe Başkanı Umut Özkan, ‘Önce Bayram namazını kıldık güzel bir atmosfer hoş bir atmosfer biz hem dini hem de resmi bayramlaşmamızı halkımızla bir arada yapıyoruz.  Vatandaşlarımızın, çocukların ilgisi çok güzel. Bayram namazında minik gençlerimiz, çocuklarımız, yetişkinlerimiz hepsi bir arada. Bugün burada güzel bir bayramlaşma sabahı yaşadık. Allah’a nice bayramlara barış ve huzur içerisinde ulaşırız diye temenni ediyorum. Bu bayram münasebetiyle de dualarımız ülkemizin birliği ve dirliği için oldu. Rabbim ülkemizi, milletimizi devletimizi ve tüm mazlumları korusun. Hayırlı bayramlar diliyorum’’ ifadelerini kullandı.

 

  • Salı 35.2 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Çarşamba 36.7 ° / 22.6 ° Güneşli
  • Perşembe 39 ° / 24.2 ° Güneşli