Başka yolu yok şampiyon olacağız

Başka yolu yok şampiyon olacağız

Esenlerin güzide kulüplerinden Esenlerspor lig’e fırtına gibi girdi. Bu sene yeni bir yapılanma ile lig’e başlayan Esenlerspor, alt yapıdan yetişen futbolcuları ile ve teknik kadrosu ile şampiyonluk yolunda emin adımlarla il

Başka yolu yok şampiyon olacağız

Esenlerin güzide kulüplerinden Esenlerspor lig’e fırtına gibi girdi. Bu sene yeni bir yapılanma ile lig’e başlayan Esenlerspor, alt yapıdan yetişen futbolcuları ile ve teknik kadrosu ile şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerliyor.
 
Yıllarca profesyonel futbol liglerinde top koşturan tecrübeli iki hocaya emanet edilen futbol takımı, tüm engelleri aşarak başarıyı yakalama yolunda ilerliyorlar. Daha önce Esenlerin futbol takımında kaptanlık yapan Aydın Sever ve Ramiz Şen sezon başında kendilerine yapılan tekliflere hayır demeden bu işi görev kabullendiler. İki hoca ile yaptığımız görüşmede, sıkıntıları şöyle anlattılar. 
   
Sever “Bu sezon diğer sezonlara göre çok daha zor geçiyor. Çünkü stadımız yıkıldı ve antrenman yapacağımız saha kalmadı, antrenman yapabilmek için mecburen komşu semtlere gitmek zorunda kalıyoruz. Buda bizi oldukça yoruyor ve maddi olarak ta çok zorlanıyoruz. Esenler Belediyesi maçlarımıza Haftada bir sefer araç veriyor, fakat Esenler Spor kulübü olarak haftada dört müsabakaya çıkıyoruz. A Takım –U15 –U17 ve 2004–2005 doğumlu çocuklarımızın da maçları var dolayısıyla diğer 3 grup için araç kiralamak zorunda kalıyoruz.
 

Ayrıca A takımımızın rakipleri ile yarışabilmeleri için ve oyuncularımızdan verim alabilmemiz için antrenman sahası kiralamak zorunda kaldık. Birde sporculara verilen paralar var Kulübümüzün gelirleri, bu masrafları karşılamakta yeterli olmadığı için çok zorlanıyoruz. Bizler bütün bu zorluklara göğüs gererek mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz. Şu anda grubumuzda namaglûp lideriz alt yapı takımlarımızda kendi gruplarında çok başarılılar ve liderler. A Takım olarak hedefimiz şampiyon olup bir üst gruba terfi etmek. Bu hafta grubumuzun ikincisi ile Pazar günü çok önemli bir maçımız var. Kazandığımız takdirde çok büyük bir avantaj elde edeceğiz. Müsabakamıza bütün Esenler halkını bekleriz. Gelin semtimizin takımını destekleyin sizlerin desteğine çok ihtiyacımız var. Gelin başarılarımızı birlikte kutlayalım” dedi.



  • Salı 15.5 ° / 7.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 20.2 ° / 8.2 ° Güneşli
  • Perşembe 21.1 ° / 10.9 ° Güneşli