Basın Danışmanı Kocaman, Basınla Kahvaltıda Buluştu

Basın Danışmanı Kocaman, Basınla Kahvaltıda Buluştu

Esenler Belediye Başkanlığı Basın ve Yayın Danışmanı Burhan Kocaman, Esenler Yerel Basın emekçilerini (12 Haziran 2020) Esenler Kültür Merkezinde kahvaltılı toplantı ile ağırladı.

Esenler Belediye Başkanlığı Basın ve Yayın Danışmanı Burhan Kocaman, kahvaltılı toplantıya Esenler’de faaliyet gösteren tüm yerel basın emekçilerini davet etti. Yerel basının tam kadro katılamadığı kahvaltılı toplandı gayet samimi bir ortamda gerçekleşti. Kocaman kahvaltıda basına önemli açıklamalarda bulundu…

İLÇEMİZ İÇİN BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ”
Kocaman, Sayın Belediye Başkanımız M.Tevfik Göksu, yerel basınla ve 8 mahalleyle sorumlu danışman olarak beni görevlendirdi. Arkadaşlar ben sizlerin yaptığı haberleri takip ediyorum, önemli bulduğum konuları değerlendirerek nerde bir eksiklik varsa gerekli müdahaleyi yapıyorum. Sizlerin ne kadar zor şartlarda çalıştığını, sizlerin bu görevi samimi duygularla ve Esenlere hizmet anlayışı içinde yaptığınızı biliyorum. Bundan sonra sizlerle İlçemiz için birlikte çalışacağız. Sizlerin sorunları varsa bizleri arayarak çözümlerini birlikte halletme kararlılığındayız. Haber alma konusunda ve belediye çalışmalarında yaptığınız haberlerin daha geniş ve bilgiye, belgeye dayanır bir şekilde olmasına yardımcı olmak için bizlerin görüşlerini almanız yönünde her türlü desteği, bilgiyi vermeye hazırım. Karşılıklı diyalogla Esenlerimize hizmet yapmaya ve halkımızın ne gibi sorunu varsa o sorunları birlikte çözelim. Sizler sorun bizler cevap verelim.


“BİZ ESENLERLİYİZ, BİZ ESENLERİZ”
Siz değerli basın mensupları ile ilk toplantımız, bu toplantıları sık sık yapacağız. Bakınız çok önemli, insan hayatını tehdit eden bir vaka ile karşı karşıyayız. Belediye başkanımız ve tüm personelimiz bu süreçte olağanüstü bir gayretle vatandaşlarımızın hizmetinde oldu. Sokakların sesini duymak ve o sokakların dertlerini duyurmak da en büyük yardımcımız sizlersiniz. Belediyemiz bu süreçte 60 bin aileye ulaşarak yardımda bulundu, Kaymakamlığımız aynı şekilde halkımızın hizmetinde oldu, Kızılay birçok aileye yardımlar ulaştırdı. Hayırsever yurttaşlarımız ise gönüllerinde geldiğince, halkımızla el ele vererek bu süreçte sosyal yardımlaşmanın gerekliliğini yaptı.  Önümüzdeki günlerde Esenlerin imar sorunu, kentsel dönüşüm konusunda ve Askeri alanla ilgili nasıl çalışmalar yaptığımızı sizlere detayları ile anlatacağım. Kimlerin ne gibi sorunu varsa bizler o sorunları el ele verdiğimizde çözebiliriz. Karşılıklı sevgi ve saygı kuralları içinde olursak çözemeyeceğimiz sorun yok. Biz Esenlerliyiz, biz Esenleriz” dedi.

 

  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı