Başdoğan, Yönetenler herkese eşit ve adil olmalıdır'

Başdoğan, Yönetenler herkese eşit ve adil olmalıdır

Esenler Ülkü Ocakları Başkanı Oğuzhan Başdoğan, Türkmen elindeki Müslümanlara yardım kampanyası için Esenler de açtığı stant, Zabıtanın çıkardığı tüm zorluklara rağmen Dörtyol Meyda

Başdoğan, “Yönetenler herkese eşit ve adil olmalıdır”
 
Esenler Ülkü Ocakları Başkanı Oğuzhan Başdoğan, Türkmen elindeki Müslümanlara yardım kampanyası için Esenler de açtığı stant, Zabıtanın çıkardığı tüm zorluklara rağmen Dörtyol Meydanında açıldı.

Başdoğan “Ülkü Ocakları Genel Başkanımızın, Türkmen elinde ki Müslümanlara başlattığı yardım kampanyası doğrultusunda bizde elimizden gelen tüm gayreti göstererek standımızı zabıtanın tüm engellemelerine rağmen açarak gençlerimizle çalışmalara başladık. Kampanyamız hızla devam ediyor. Bugüne kadar 22 tır gıda ve giyecek yardımı vatandaşlarımız bağışları ile toplandı. Genel Başkanımız bizzat bu yardımları yerine giderek ulaştırdı. Fakat,  her ney olduysa devlet erkanı bu mazlum insanlara toplanan yardımları engelledi. Şimdi burada gördüğünüz gibi toplanan bu yardımların yasaklanmasından dolayı elimizde kalmaması için depoladığımız yerden buraya getirip bir sergi açtık. Duyarlı halkımızın para karşılığı bu giysileri alarak yardım yapmalarını memnuniyet ile karşılamaktayız. Burada elde ettiğimiz ve vatandaşlardan topladığımız tüm yardımları Türkmen elinde ki mazlum insanlara ulaştırmak için uğraşıyoruz.

Bizlere destek olmaları gerekir

Bu malzemelerin depolarda çürümemesi için burada kermes yapacağımızı belediyeye bildirdiğimiz zaman önümüze birçok bürokratik engeller çıkardılar. Biz bu engelleri aşarak Ülkücü gençlerimiz ile kermesimizi açtık. Bugün burada bize zulüm yapanlar şunu iyi bilsinler ki. Biz, mağdur olan, ezilen Müslüman kardeşlerimize yardım yapmak için uğraşıyoruz. Ama, kendilerini Müslüman olarak halkımıza lanse eden bu insanlar bizlere yaptığı zulüm ile Müslümanlara zulüm yapmış oluyorlar. Bizlere destek olmaları gerekiyorken köstek olmaları canımızı acıtmıştır.

AKP’li gençler gibi devlet imkânlarından yararlanmıyoruz

Belediye Başkan yardımcısının iznimiz olmasına rağmen bize engel çıkartması ve takındığı tavırlar hiç hoş değildi. Belediye başkan yardımcısı şunu iyi bilmelidir ki bu meydan yalnız AKP’lilerin değil tüm Esenler Halkının meydanıdır. Kendi siyasi partilerine her şey serbest, kendilerinden olmayanlara yasak koymaları ne adalet ile ne de dinle bağdaşır. Bizler Ülkü Ocakları olarak gençlerimiz ile AKP’li gençler gibi devlet imkânlarından yararlanarak yaşamımızı sürdürmüyoruz, etkinlikler yapmıyoruz. Bizler yüreğimizi ortaya koyarak din, dil, ırk ayrımı yapmadan mazlum insanlara bağış toplamak için hiçbir karşılık beklemeden hizmet etmeye çalışıyoruz. Ülkü Ocakları bünyesinde çalışan ve ocağa kayıtlı olan gençleri ile birçok alanda etkinlikler yapmaktadır. Yapılan bu etkinliklerin tümü inanınki büyük ekonomik zorluklara rağmen başarı ile istediğimiz hedeflere doğru hizmet etmektedir. Bunun en güzel örneği de uyuşturucuya karşı tüm Ülkücü gençler olarak başlattığımız kampanya devam etmektedir. Biz, hayatın her alanında kötülüklere karşı mücadele vermek için uğraşırken birde devlet erkanının karşımıza çıkardığı engeller adaletten ve hukuktan yoksun olması bizleri üzmektedir. Yönetenlerin herkese eşit ve adil olmalarını istiyoruz” dedi
.



  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı