Tarih: 28.11.2020 00:05

Başarısız Olanları Değiştireceğim.

Facebook Twitter Linked-in

Bakalım sözünü tutabilecek mi?
CHP’nin aralık ayında gerçekleştirilmesi beklenen olağan Parti Meclisi toplantısında yaşanan son gelişmeler ve önümüzdeki dönemde TBMM Genel Kurulu’nda bütçe görüşmelerinin yapılacağı gerekçesiyle dün düzenlendi.

“BAŞARILI OLANLARLA YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ”
Cumhuriyet’ten Mahmut Ilıcalı’nın haberine göre, toplantıda CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun önümüzdeki dönemde Millet İttifakı’nın güçlendirilmesinin çok önemli olduğunu vurguladığı; parti örgütüne de “Örgütlerde başarıya endeksli bir çalışma yürüteceğiz. Başarısız olanları değiştireceğiz, başarılı olanlarla yolumuza devam edeceğiz” mesajı verdiği öğrenildi.
Cumhur İttifakı’nda hem ekonomide yaşanan buhranın derinleşmesi hem de ABD Başkanlığı’na Joe Biden’ın seçilmesinin bir yansıması olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın reform çıkışı yaptığı ancak MHP’nin katı duruşunun AKP’ye hareket alanı bırakmadığı değerlendirmesi yapıldı.


EDİTÖRÜNÜZÜN YORUMU...

Arkadaşlar " kavga çıkaranın" partiden atılacağı beyan edildi. Partiden atmak nasıl bir süreçtir. Buna kim/kurul karar verir. Ben o yollardan geçtim… Bir genel başkan bunları bilmeden beyanat veriyorsa veya kendini sosyal demokrat bir partide bu denli güçlü görüyorsa " Bilin bakalım… Sıfatı" ne olmalıdır?

CHP’den ayrılmış bir üye olarak artik, bu durumları gördükçe vallahi memnunum. Ayrılmayan üyeler ise bana sorarsanız sesimizi çıkarma zamanı gelmiştir.  Yurttaşlar size, “Partiden atılma tehdidi korkutmasın sizi, partiden atılmak mı adam olmak mı” diye soruyor.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —