Bardağın boş tarafı.!

Bardağın boş tarafı.!

Esenler’de herkes bir rant peşinde… Meclis Üyesi, müteahhitti, siyasetle uğraşanlar, dernek başkanları, gazeteciyim diye ortada dolaşanlar….


Herkesin derdi; Esenler Belediyesi’nden bir parça rant elde etmek….

Aslında bu saydığım şahıslar (Dürüst olanlar hariç) bir parça bala eyvallah edip, yalakalıkta sınır tanımayanlar….
Bodrum katlar yasak, ama parayı verir (Bağış adı altında) bina yaparsan, bodrum kattan da gelir elde edersin… Hadi ben dürüstüm diye ortada gezen müteahhitler bu yazdığımı yalanlayın….. Ama yalanlayamazsınız. Neden mi? İşin içinde menfaat var, ondan.

Esenler’in bazı noktalarında usulsüz yapılan inşaatlar ile ilgili yapacağımız bomba haberler yolda. Bunu da buradan beyan etmek istedim….

Bir dürüst müteahhit belediyeye gidiyor ve Yavuz Selim Mahallesi’nde bir yeri satın alıp yeniden yapmak istiyor. Cevap; orada diğer parsellere tecavüz var ve talep ettiğiniz şekilde yapamazsınız diyorlar. Ama isimleri lazım değil, Sivas’lı kankiler yapıyor.  Birinin boyu uzun, birinin boyu kısa ama iş becerileri yüksek arkadaşlar.

Diğer taraftan kentsel dönüşüm yapılacağını önceden bilen bazı Meclis Üyeleri (Dürüstler hariç) zar zor başını sokmak için bir ev alan vatandaşların evlerini ucuza kapatıp kar elde ettiklerini zannediyorlar. Unutmayın; gök yüzünde sizi seyreden bir Allah var… Yaptıklarınız yarına kalır ama asla yanınıza kalmaz….. 

Siyasetin yanı sıra müteahhitlik yapan el altından belediyeye atıp tutan ama Dünyanın 2. Liderini karşısında görünce el pençe duran şahsiyetler, sizleri de iyi biliyoruz. Rahat olun….    

Kahvede otururken sohbet esnasında ‘Hadi köyümüzün bir derneğini kuralım’ diyerek yola çıkan, bizim Esenler’de şu kadar, bu kadar köylümüz var diyerek Dünyanın 2. Liderine hava atıp, seçimde sizi destekleriz diyenler….  O kadar çok köylünüz varsa hepsinden 1 TL toplasanız kimseye muhtaç olmazsınız. Yalakalık yapmanıza da gerek kalmaz. Nokta….

Hey; Dünyanın 2. Lideri seni canı gönülden tebrik ediyorum…… Yoğurdu bu asalaklara bıraktığın için…….


  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Salı 31.6 ° / 21.3 ° Güneşli