Tarih: 05.01.2013 13:15

Bakırköy Belediyesi Misafir etti

Facebook Twitter Linked-in

Esenler Görme Engellileri Bakırköy Belediyesi Misafir etti

"Tatil Herkesin Hakkı" Projesiyle Fethiye Hisarönü’ndeki tesislerde yaz tatilini geçiren Esenler Görme Engelliler derneğini bu kez Bakırköy Belediyesi yılsonu etkinliği için Yaşam Köyünde misafir etti.

Esenler Görme Engelliler Derneği 13–20 Ağustos tarihleri arasında 60 kişiyle katıldığı yaz tatil kampından sonra Bakırköy Belediyesi Esenler Görme Engelliler derneğine Dört otobüs göndererek Engellileri Bakırköy yaşam merkezinde ağırladı. 100 kişilik bir grupla Yaşam Köyü’ne giden görme engelliler Bakırköy belediyesi sosyal hizmetlerden sorumlu başkan yardımcısı karşıladı. Belediyenin görevlendirdiği gençler engellilerle gün boyu ilgilendiler. Yaşam Köyünde bir gün’de olsa engelsiz yaşamanın mutluluğunu yaşayan görme engellilerinin mutluluğu yüzlerinden okunuyordu.

Esenler Görme Engelliler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ali URLU, dernek merkezinde yaptığı açıklamada; "Tatil Herkesin Hakkı" ve bugün bizleri yaşam köyüne davet eden ve aynı zamanda bizlere bu imkânları sunanlara teşekkür ediyorum. Bakırköy’de ikamet eden engelli vatandaşlarımızın yararlandığı bu imkânlardan bizlerinde yararlanmasına vesile olan, Derneğimizin talebine aracılık eden Esenler Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Halil Özden’e,göstermiş olduğu ilgiden dolayı müteşekkirim yine talebimize olumlu yanıt veren Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen’e teşekkür ederim” dedi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —