Bakın CHP'li Cambazın Yaptığına

Bakın CHP

CHP Esenler ilçe Başkanı Ütebay ve etrafını sarmalayan yöneticileri sosyal medya hesaplarından öyle bir paylaşım yaptılar ki okuyanlar “görmemişin oğlu olmuş” sözünü söylemekten kendile

CHP’nin Esenler’de ki miskin ilçe başkanı ve yönetimi halka ekmek dağıttığını, ekmeklerin parasını verdiğini yazıp paylaşımda bulunarak çalıştığını, hem de siyasi çalışma yaptığının reklamını yaptı. Ütebay, genel başkanı Kılıçdaroğlunun hani” bir elin verdiğini diğer el görmeyecek” sözünü bu paylaşımla delik deşik etmiş oldu.

Bu paylaşım Esenler halkının alay konusu oldu. Bazı vatandaşlar, “ Bu yapılan siyasi çalışma değil, siyasi rezilliktir. Paylaşım tamamen rezalet ve yoksul halkla dalga geçmektir. CHP İlçe başkanı bari ekmeklerin parasını verdik yazacağına ekmekleri “çaldık” ve halkımıza dağıtıyoruz diye paylaşımda bulunsaydı”  veya Metro’nun önüne mendil açarak, merkez camiinde cemaatten dilenerek ekmeklerin parasını kazandık, bu emeğimizi görmeyen yoksullar utansın deseydi daha inandırıcı olurdu” diyenler oldu.


İŞTE BÜYÜK FİLOZOFUN ESENLER HALKINA "SEÇME- SAÇMA" MESAJI


 

  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Salı 31.6 ° / 21.3 ° Güneşli