Bahçeli'yi kimler sevmez'

Bahçeli

Türk Milleti’nin Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına çok şey borçlu olduğunu belirten MHP Esenler İlçe Başkanı Suat Yılmaz, “Bizim Genel Başkanımızı; BOP’a evet diyenler, anayasan?


“Mille şairimiz Mehmet Akif Ersoy’un dediği gibi; Allah bize tekrar İstiklal marşı yazdırmayı nasip etmesin ama o günler gelirse yine Türk Milleti dünyaya gereken cevabı verecektir” diyen MHP İlçe Başkanı Yılmaz açıklamalarına şu şekilde devam etti;

“Benim rahmetli dedem 1910 yılında askere gidiyor ve 1924 yılında askerliğini tamamlıyor. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Kazım Karabekir Paşa ile birlikte savaşma ve vatan savunma imkanı buluyor.  Haliyle bende bir gazi torunuyum.

Ebediyete intikalinin 77. Yılını andığımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına bu millet çok şey borçludur. Türkiye Cumhuriyeti’nin misakı milli sınırlarını koruyan, bu milletin ilelebet var olacağını dünyaya savaşarak haykıran büyük Türk Milleti’nin başkomutanı başta olmak üzere tüm silah arkadaşlarından Allah ayrı ayrı razı olsun. Bizler onlara çok şey borçluyuz. Çünkü vatansız kalmak her şeyi kaybetmek demektir. Vatanın olmadı mı Cuma namazını kılamıyorsun, vatanın olmadı mı ezanın minarelerden okunmuyor. Vatanın olmadı mı bayrağın gökyüzünde dalgalanmıyor. Vatan kaybetmeyi en iyi balkanlardan göçen kardeşlerimiz, Suriye’den, Irak’tan gelen ve Doğu Türkistan’da zulme uğrayan kardeşlerimiz bilirler. O yüzden bu millet Mustafa Kemal Atatürk’e ve silah arkadaşlarına çok şey borçludur.

Mehmet Akif Ersoy’un dediği gibi Allah bizi tekrar İstiklal marşı yazdırmayı nasip etmesin ama o günler gelirse yine Türk Milleti dünyaya gereken cevabı verecektir. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın.  

Partimizde lider sorunu yok

Son günlerde birleri 1 Kasım seçimlerinin faturasını Sayın Genel Başkanımıza kesmeye çalışıyor. Bu faturayı kesmeye çalışanlar 1997 yılından beri Sayın Devlet Bahçeli’nin genel başkan seçilmesini kabullenemeyenlerdir.

Türk siyasetinin rahmetli Başbuğumuzdan sonra gördüğü en dürüst, en ilkeli ve en bilgili lideri Sayın Devlet Bahçeli’dir. Sayın Genel Başkanımızı isteyenler, istemeyenlerden daha fazladır. Yani Genel Başkanımızı sevenler, sevmeyenlerden daha fazladır. Bakın bizim genel başkanımızı kimler sevmez; BOP’a evet diyenler, anayasanın ilk 4 maddesini değiştirmek için uğraşanlar, yolsuzluklara, hırsızlıklara göz yumanlar. Yetim hakkı yenirken ses çıkartmayanlar. Tabi bunların yanı sıra partimizin iktidar olabilmesi için Genel Başkanımızın değişmesini isteyen iyi niyetli dava arkadaşlarımızda var. Buda onların kendi düşünceleridir. Benim düşünceme göre ise partimizde kesinlikler bir lider sorunu yoktur. Ben bu sözleri de kesinlikle İlçe Başkanı olduğum için söylemiyorum. Davamıza ve partimizin gelecekte iktidar olacağına inandığım için söylüyorum.”



  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli