Bağcılar Hayır' Platformu Dernekleşti

Bağcılar Hayır

CHP Bağcılar ilçe başkanlığının küstürdüğü örgüt üyeleri "hayır" birleşenleriyle birleştiler, dernekleştiler ve “Zeytin Dalı Kültür Sanat “ evini açtılar&hellip

Bağcılar “Hayır” Platformu Dernekleşti
 
CHP Bağcılar ilçe başkanlığının küstürdüğü örgüt üyeleri "hayır" birleşenleriyle birleştiler, dernekleştiler ve “Zeytin Dalı Kültür Sanat “ evini açtılar…

 
Bağcılar “Zeytin Dalı Kültür Sanat “ evini açılışına 7’den 70’e herkes katıldı. Küskün, mevcut İlçe Başkanından ve yönetiminden memnun olmayan CHP’liler kulis yaptılar, partinin dününü ve bugününü değerlendirdiler. Açılışa katılan ve birlikte çıktıkları yolda dernekleşen ve bu dernek çatısı altında çok daha büyük işler başaracağını söyleyen “HAYIR” birleşenlerine ilgi yoğundu.
 
Referandum sürecinde başlayan birliktelik tüm birleşenlerin bir araya geldiği Bağcılar “Zeytin Dalı Kültür Sanat “ derneğinde bütünleştiler.
 
“Barışın ve birlikteliğin sembolü zeytin dalıdır”
CHP Bağcılar gençlik kolu Başkanı Okan Kahramanlı, “İlerici, yurtsever, devrimci gençler olarak bir araya geldik ve böyle bir yapılanmanın gerekliliği konusunda birleştik. Referandum sürecinde birçok kesimle, genci, yaşlısıyla buluşarak hayır çalışması yaptık. Bu çalışmalarımız doğrultusunda böyle bir oluşum doğdu. Derneğimizin amblemi barışın ve birlikteliğin sembolü olan zeytin dalıdır.
Kültür ve sanatın yok sayıldığı Bağcılar’da, kültür, sanat ve alternatif sanat adına aktif çalışmalar üreteceğiz. O nedenle herkesimi kucaklayan, ötekisi olmayan bir anlayışla derneğimizi açtık. Önceliğimiz ilerici ve yurtsever olmak, Atatürk’ün ilkelerine ve devrimlerine sahip çıkmaktır. Mücadelemiz adaletin, hakkın, hukukun egemenliği, baskıların, zulmün, yasakların ortadan kaldırılması ve ülkemizin normalleşerek demokrasinin yeniden inşası içindir. Bu düşüncede olan herkese kapımız açıktır” dedi.
 


  • Cuma 27.2 ° / 18.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 29.3 ° / 20.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 22 ° / 18.2 ° Şiddetli yağmurlu