Babacan'ın Adayı Belli.

Babacan

‘Ben adayım’ demekle CHP’de aday olunmaz.

 

 

 

 

 

 

www.7-24esenlerhaber.com

CHP Esenler Eski İlçe Başkanı aynı zamanda CHP Esenler Belediye Meclis Üyesi, CHP Esenler’in parti duayenlerinden Hasan Babacan, Esenler deki ilçe yapılanması için elini taşın altına soktu.

Babacan, “Son günlerde ortalıkta CHP Esenler İlçe Başkanlığı için birçok adayın ismi konuşulmakta. ‘Ben adayım’ demekle CHP’de aday olunmaz. Bir kere CHP’de aday olmak için demokrasiyi, insan haklarını ve emeğin yüceliğini içinde taşımalısın. Bilgi birikimini de katarak ancak istenilen hedefe ulaşabilmek mümkün olur.”

“Şayet tek aday istiyorlarsa, tek adayın olduğu yerde statüko olur, demokrasinin nimetleri olmaz ve sosyal demokrasi anlayışı olmaz. Esenler ilçemizde başkanlık yapacak kapasitede birçok arkadaşımız var. Bu böyle bilinsin. Benimde gönlümde bir aday var elbette. Bu adayı da kongre salonunda göreceksiniz.”

“Esenlerde yeni bir yapılanma ile kendi iç meselelerini çözümleyecek bir yapı ile yola çıktık. Bizim kavgaya ayıracak zamanımız yok. İktidara yürümek için partimizin ilkeleri doğrultusunda çalışarak iktidar olmak istiyoruz. Yani hedef büyüttük. İlçemizde herkesi kucaklayan bir anlayışı hayata geçireceğiz. ‘Ben siyaset yapacağım’ diyenlere ve parti içi demokrasiyi geliştirmek için yola çıkanlara elimden gelen tüm desteği vereceğim.”

“Artık kendi içimizdeki küçük hesapları bir kenara bırakarak iktidar olma anlayışı ile ülkenin gömüldüğü karanlığa ışık olmak için geliyoruz. Bu ışığı ve ateşimizi kimse söndüremez. Partililerimiz ince eleyip sık dokurlar. Kimseden icazet almazlar. Yalan, yanlışa tepkisiz kalmazlar. Herkes şunu iyi bilmelidir ki CHP’liler gidip işaret ile adam seçmezler. Bu anlayışta olmayanlar bunu böyle bilsin. Yani partimiz özgürlükçü bir partidir. CHP’nin üyeleri kimi seçeceğini dayatma ile değil özgür iradeleri ile yaparlar.”



  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı