Babacan Hedefiniz Parti İçi İktidarı İçin Olmasın

Babacan Hedefiniz Parti İçi İktidarı İçin Olmasın

CHP Esenler eski ilçe başkanlarından, bir önceki dönem belediye meclis üyesi ve İl Başkan yardımcısı Hasan Babacan, CHP İl, ilçe kongreleri demokrasi şöleni havasında geçmesini temenni etti. Babacan, kong

Babacan Hedefiniz Parti İçi İktidarı İçin Olmasın

CHP Esenler eski ilçe başkanlarından, bir önceki dönem belediye meclis üyesi ve İl Başkan yardımcısı Hasan Babacan, CHP İl, ilçe kongreleri demokrasi şöleni havasında geçmesini temenni etti. Babacan, kongre takviminin partiye yaraşır bir şekilde tamamlanmasını temenni etti ve tüm delegelerin oylarını kullanmaları parti görevidir dedi.
 
Babacan, “CHP Esenler İlçe Örgütü, delege seçimleri öncesi yaşanan heyecan bizleri memnun ediyor. İki Başkanın yarışacağı bu yarış demokrasi yarışıdır ve tüm ilçelere örnek olmasını istiyorum. İlçe yönetimi ve mahalle temsilcilerinden demokratik bir seçim için çaba harcamalarını istiyorum ve sorumluluklarının ağır olduğunu biliyorum.
 
CHP Esenler İlçe kongresinin demokrasi şöleni şeklinde geçmesini, partiye yaraşır bir şekilde kongrenin tamamlanmasını temenni ediyorum ve tüm delegelerin oylarını kullanmaları parti görevidir.
 
Bu dönem yapılacak olan kongrelerimizi barışçıl, coşkulu bir şekilde yapalım istiyoruz. Ben Esenler’de birlik ve beraberliğin, kenetlenmenin egemen olacağını görüyorum. Bundan da büyük memnuniyet duyuyorum.
 
Genel başkanımız Ankara’dan İstanbul’a kadar hak, hukuk, adalet için yürüdü. Bu yürüyüş haksızlıklara isyan olduğu gibi, CHP’nin nasıl bir anlayışta olduğunu ve nasıl bir kadrolarla yönetilmesi gerektiğini ortaya koymuştur. Yapılacak olan kongrelerde barışın, huzurun, kardeşliğin, birlik ve beraberliğin egemen olmasını demeni ediyorum. Ötekileşmeden, ayrıştırmadan, demokrasinin gereklerinin işleyeceği ve Esenler’de CHP’nin şöleni olacağı bir yarış yaşanacağını görüyorum. Kazanan partimiz olacak.
 
Esenler zor bir ilçe ve dar kadroların olduğu bir yer. Aday olan arkadaşların önceliği ve hedefi %51 olmalı. Parti içi iktidar değil, yerel ve genelde halkın iktidarını kurmak olmalı. Bizim anlayışımızda kavga yok, barış var. Kimseyi yok saymak yok, tüm halkımızı yüreğimize sığdırmak var. Bizim anlayışımızda ben değil biz var. Bugünlerden yarınların planlarını yaparak halkımıza iktidara geliyoruz mesajını vermeliyiz.
Esenler iki adayla yarışacak. Her iki adayda bizim göz bebeğimizdir. Ben partimin değişik kademelerinde görevler yaptım. İstifaların en yoğun günlerinde bile yaptığım uğraşlarla bu istifaları engelleyen birisiyim. Şimdi bu arkadaşlar biz anlayışında davranarak BİZ olmalı ve kimseyi yok saymadan bu yarışın demokrasi yarışı olduğunu, hizmet yarışı olduğunu kavrayarak kongre salonuna bu düşüncelerle girmeli.
 
Türkiye artık Ortadoğu bataklığına saplanmış durumda bunu hepimiz görüyoruz. Artık Türkiye’nin uluslararası alanda neredeyse dostu kalmadı. Bunu da hepimiz görüyoruz. Ekonomik anlamda üzülerek söylüyorum çok sıkıntılı günler bizi bekliyor. Ülkenin hiç olmadığı kadar bizlere Cumhuriyet Halk Partisine ihtiyacı olduğunu görüyoruz. Bu anlamda da kenetlenmemizin büyük fayda sağlayacağını düşünüyorum” şeklinde konuştu.


 

  • Perşembe 39 ° / 24.2 ° Güneşli
  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli