Tarih: 09.09.2013 20:42

Babacan Esenler'de kimin adayı belli?'

Facebook Twitter Linked-in




Babacan “Esenler’de kimin adayı belli?”

CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Hasan Babacan, Esenler'de bazı gazetelerde CHP’nin Esenler'de adayı olmadığını belirten haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyleyerek açıklamalarda bulundu.

Seçimlere İddialı Bir Şekilde Hazırlandık

Babacan;” Göreceksiniz hem de çok yakında Esenler'i ters düz edecek hatta birilerinin kimyasını bozacak bir adayla örgütümüzü buluşturacağız. Ezberleri bozacak bir adayla bu onurlu yolda yürüyeceğiz. İyi bir ilçe başkanımız var, biz burada seçimlere iddialı bir şekilde hazırlandık. Esenler çok önemli sınavlardan geçti, AKP’nin oy deposu olduğunu söyleyerek Mahalle baskısı kurmaya çalışanlar önümüzdeki yerel seçimlerde bunun böyle olmayacağını görecekler.

Yapılan İşleri Ben Yaptım Demekle Bu İşler Olmuyor

Babacan, ” Ben CHP’nin Esenler Belediye Meclis Üyesiyim. Yapılan her hizmette bizim de emeğimiz var. Belediye Başkanı kürsülerden konuşuyor şunları şunları yaptım diye, Halbuki vatandaş bilmiyor alt geçit, parklar ve birçok hizmet Büyükşehir’in ve devletin yardımı ile yapılıyor. Önümüzde yerel seçimler var. Nasıl, belediye kürsülerinden yapılan yanlış işlere tepki koyuyordumsa hazırladığım dosyalarımla seçimlerde yapılanları ve yapılmayanları Belediye Başkan adayımıza vererek halkımızı bilgilendireceğiz.

Vatandaş Vergisini Verir, Karşılığında Hizmet Bekler

Babacan, “Biz ekip çalışması yaparak seçimlere herkesten iyi hazırlanan bir partiyiz. Kurulan komisyonlarımız birçok belgeyi ve bilgiyi dosyalar halinde hazırladılar. Birçok projenin nasıl yapılacağını, nerede, neyin yapılacağını biz çok iyi biliyoruz. Ben zaten Esenler'de doğdum, Esenler'in çocuğuyum. Esenler'in tüm sokaklarını karış karış bilenlerdenim. Belediye Başkanımız Fen İşleri vasıtası ile yapmış olduğu prestij yollar çile yol olmuştur. Bir vatandaş evini taşımak için kamyon yanaştırıyor. Kıyamet kopuyor. Yolu niye kapattın diye. Belediye hizmet kurumudur. Yaptıkları hizmetleri sadaka verir gibi, lütufmuş gibi halka sunmaları yanlıştır siyasi açıdan bu söylemler etik değildir. Peki, bu güne kadar yapmadıklarınızı bu insanlardan topladığınız vergilerin karşılığında halkımıza bir şey vermediğinizi neden söylemiyorsunuz? Vatandaş vergisini verir, karşılığında hizmet bekler.

Rabia Bugün Yaşasaydı Gezi Parkı Eylemcisi Olurdu

Bizim Belediye Başkanımız olmuş hükümet sözcüsü. Hizmeti yandaşa ve partililere yapmayı marifet sanıyor. İnsanların hassas duyguları ile oynayarak toplumun huzurunu kaçıracak işler yaptıklarını görüyorum. Sana mı kalmış meydanın ismini değiştirmek. Bir Arap’ın ismini bir caddeye vermek haddiniz değildir. Bu işler sizi aşar. Şayet Meclis'e böyle bir teklif gelirse biz gereğini yaparız. Böyle bir konuya şiddetle karşı çıkarız. Rabia ismine asla takılmıyorum. Rabia köleliğe, zulme baş kaldırmıştır. Bizim karşı çıktığımız Rabia ile Mursi’yi yan yana koyan zihniyettir. Rabia bugün yaşasaydı Gezi Parkı eylemlerinin en ön saflarında yer alırdı. Bugünkü iktidarın zulmüne, baskılarına karşı direnirdi. Mursi, bir diktatördür ve halkını katleden biridir.

Tekrar söylüyorum ben Esenler'in çocuğuyum şuanda partimin İl Başkan Yardımcılığını yapmaktayım. O, gazetelerinde CHP’nin Esenler'de adayı yok diyenler ya siyasetten anlamıyor ya da akılları tutulmuş. Sanki diğer partiler adaylarını açıkladı da biz açıklamadık. İş olsun diye haber yapıyorlar. CHP kurulduğu günden bugüne kadar aday bulmakta hiçbir zaman zorlanmamıştır. Biz ezberleri bozacak adayımız ile Esenler'de alışılmışları ters düz ederek Büyük Şehir’i kazanacağımızı tüm örgütüme buradan müjdelemek istiyorum” dedi.







Orjinal Habere Git
— HABER SONU —