Baba Kılıç'tan Fetöye ve Adaletsizliğe İsyan!

Baba Kılıç

Esenler Cumhuriyet meydanın da” Hayır” standını gelen gözü yaşlı bir baba Veysel Kılıç, oğlunun uğradığı adaletsizliğe ve haksızlığa isyan etti. Kılıç, AKP’ye yaptığı hizmetlerimi haram olsun

Baba Kılıç’tan Fetöye ve Adaletsizliğe İsyan!

Esenler Cumhuriyet meydanın da” Hayır” standını gelen gözü yaşlı bir baba Veysel Kılıç, oğlunun uğradığı adaletsizliğe ve haksızlığa isyan etti. Kılıç, AKP’ye yaptığı hizmetlerimi haram olsun, ”Çocuklarımızı size yedirmeyeceğiz, referanduma HAYIR diyeceğiz” dedi.

“Ben Rizeliyim siyaseti RP’de tanıdım”  
Bazen heyacanlı, bazen duygulu konuşan baba Veysel Kılıç “Benim oğlum, başarılı bir öğrenciydi, başarılarını aldığı takdirnameleri ile süsledi. Önce kadırga ilköğretim okulu arkasından Zeytinburnu Anadolu lisesinin başarılı öğrencilerinden biriydi. İstanbul üniversitesini kazandı. Ama ben kendisine hava harp okuluna gitmesini söyledim ve dediğimi yaptı. Ama 15 Temmuz gecesi benim çiçeğimi kopardılar, iftira ve yalanlara kurban edilmek isteniyor. Fethullah Gülenle bağlantısı olduğunu söylüyorlar külliyen yalan ve iftira olduğunu söylüyorum. Ben Rizeliyim siyaseti RP’de tanıdım, oğlum Selahattin Kılıç ise AKP’liydi.

“Benim ve çocuğumun bu kişilerle bağlantımız olduğunu ispatlasınlar”
Cumhuriyet meydanın da vatandaşların yoğun ilgisi karşısında ağladı. Duygularını şu kelimelerle ifade eden Baba Kılıç “ne olduysa 15 Temmuz gecesi oldu. Hepimiz askerlik yaptık, askerlikte hiyerarşi var, verilen görevi yerine getirmek var! Çocuklara birileri talimat veriyor ve verdikleri talimatla tatbikata gidiyoruz diyorlar, çocuklar giyiniyor, kuşanıyor görev kutsaldır diyerek sokağa çıkıyor.    
-Şimdi soruyorum, görevi verenler nerede?  
-Soruyorum besleyip büyütenler, ihale verenler, okullarının yapımında, açılmasında, kurdele kesenler nerede?
-Fethullah Gülen demek günah, Fethullah hoca efendi diye bizlere telkinde bulunan siyasiler ve kişiler suçsuz, bizim günahsız çocuklarımız suçlu…Bu yapılanlar  Allaha reva mıdır? 
Benim ve çocuğumun bu kişilerle bağlantımız olduğunu ispatlasınlar, ben bu meydanda asılmaya hazırım. Çocuklarımızı kandıranlardan hesap soramayanlara sesleniyorum ”Çocuklarımızı size yedirmeyeceğiz, referanduma HAYIR diyeceğiz.                                                                                                                            


“CHP’ye gittiğimizde bize aş verdiler, yemek verdiler, ibadetimizi yapmak için seccade serdiler.”                       
                                                                                                                                      


Baba Kılıç CHP’nin kendilerine nasıl sahip çıktığını şu sözlerle ifade etti. Kılıç “Derdimizi anlatmak için AKP Ankara il başkanlığına gittik, bizi polislerle kovdular, ama CHP’ye gittiğimizde bize aş verdiler, yemek verdiler, ibadetimizi yapmak için seccade serdiler. CHP’de insan muamelesi gördük. Bize talimatla hoca efendi diyeceksiniz diyen Adalet bakanıdır. Yine hoca efendiyi yere göğe sığdıramayan siyasilerdir. Hesap verecek olan siyasiler olması gerekirken, işledikleri suçların cezasını halka kesmek isteyenleri şimdi anayasa yapmaya kalkışmışlar, “batsın sizin anayasanız, batsın sizin adaletiniz” siz kim anayasa kim, siz kim hak, hukuk kim? Biz sizin bu saçmalıklarınıza “hayır” diyoruz.  Kayıtlara baksınlar, ben RP Rize ilce teşkilatında FEDÖ için ABD ajanı söyleyen birisiyim, peki hangi AKP’li 15 Temmuz öncesi böyle dedi. Benim bir kumpasla, yalanla çiğlerimi sökmek isteyenler, hesap siz vereceksiniz 


 İşte oğul Selahattin Kılıç, cezaevinde babaya yazdığı mektup    





  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı