BU MABET HALKIN PARASIYLA YAPILDI

BU MABET HALKIN PARASIYLA YAPILDI

Esenler'de yapımı devam eden Yeşil Cami'de sona doğru yaklaşıldı. Bu güne kadar 10 milyon TL'ye yaklaşan masrafın tamamına yakınını vatandaşların bağışlarıyla yapıldığını söylediler.

BU MABET HALKIN PARASIYLA YAPILDI
 
Esenler'de yapımı devam eden yeşil cami de sona doğru yaklaşıldı. Bu güne kadar 10 milyon TL'ye yaklaşan masrafın tamamına yakınını vatandaşların bağışlarıyla yapıldığını söylediler.

Esenler Yeşil Camii'nin dernek başkanı CHP Esenler mahalle delegesi Ömer Balekoğlu, “Camimizin bu güne kadar yapılan masrafının 10 milyon tl olduğunu bu yapılan masrafların tamamının hayırsever vatandaşlardan topladık Esenler Belediyesi'nin bu güne kadar bize verdiği para 35 bin TL' dir. Büyükşehir Belediyesi ise hafriyatımızı aldı. Gönlümüz isterdi ki %90 cemaat’in Esenlerli olan bu camimize Esenler Belediyesi'nin önem vererek yapımında daha duyarlı olmasını beklerdik. Tüm olumsuzluklara rağmen camimiz istediğimiz seviyeye gelmiştir 2014’ün ramazan ayında bütün eksiksizlikler biterek camimiz ibadete açılacaktır. Tabiî ki duyarlı vatandaşlarımızın bize yapacağı bağışların da yapılmasını canı gönülden istiyoruz” dedi.





  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Salı 31.6 ° / 21.3 ° Güneşli