BİZİM KİMSEYE EYVALLAHIMIZ YOK - ŞAHİN İSPİYONCU MU?

BİZİM KİMSEYE EYVALLAHIMIZ YOK - ŞAHİN İSPİYONCU MU?

Gazeteci Hüseyin Koç ve Serkan Basut “Yerel ’den Genele Gündem” programında Nisan ayı içinde yaşanan gelişmeleri 7-24 Esenler Haber gazetesi stüdyosunda değerlendirdi. Koç , "biz kalemini kı

“BİZİM KİMSEYE EYVALLAHIMIZ YOK –
SAĞLIKÇILAR BİZİM KAHRAMANLARIMIZDIR”

Gazeteci Serkan Basut: Esenler yerel basın emekçileri olarak bundan sonra her ay yapacağımız değerlendirmede kim ne yaptıysa, iyisiyle kötüsüyle konuşacağız. Koç, “bizim kimseye eyvallahımız yok, kimseden bir beklentimiz olmaz, kamu adına, halk adına hesap soracağız. Söylenen sözleri yalayıp yutan, hakaretlere eyvallah diyenlere, İspiyoncu sözünü kendine yakıştıran CHP’lilere, Cumhuriyet gazetesine tetikçi diyen belediye başkanına en alasından söylenen sözü, verilecek cevapları vereceğiz. Yalan, yanlış, uçuk, kaçık projelerle halkı kandırmaya kalkışanlara bizlerden izin olmayacak” dedi.

İKİLİNİN KONUŞMALARINDAN SATIR BAŞLARI ŞÖYLE…

“128 milyar dolar nerede” Vatandaşlar CHP’nin astırdığı '128 Milyar Dolar Nerede' pankartlarının indirilmesine ve iktidarın hesap vermemesine tepkili…Her yurtseverin soru sormak, hak aramak anayasal bir hak ama bu zihniyet bizlere “Koyun” olun, sessiz olun, hakkınızı aramayın. Bu eylemleri yaparsanız Cumhurbaşkanına hakaret yapmış olursunuz. Bu korku imparatorluğunu hep birlikte yıkmalıyız, hep birlikte el ele vermeliyiz ve demokratik yollarla hesap sormak zorundayız.

 
Göksu Esenler belediyesinin 2020 Mali yılına ait faaliyet raporları görüşmelerinde, “Biz bir ilçe belediyesiyiz biz kentsel dönüşüme ilçe olarak 1,5 milyar lira ayırdık, İBB’nin bütçesi 250 milyar liraCHP sıralarına dönerek, “bak biz matbaada para basmıyoruz, iş yapıyoruz” eğitim konusunda büyük bir hamleye giriyoruz. 12 okul 404’lük derslik yapıyoruz, Tuna eğitim vadisine başlıyoruz 6 spor salonu 12 okul 404’lük derslik. Diğer bölgelerde 6 ana okulu, 5 büyük camii yerleri biz kamulaştırarak İBB’ye vermiştik.  İBB bu projemizi durdurdu. Esenlerde 6 büyük camii İBB’nin engellemesine rağmen inşa ediyoruz. Kemer indirme merkezini oradan taşıyoruz ve oraya Türkiye’nin en büyük spor vadisini yapıyoruz, 210 bin metre yaklaşık 16 spor sahası, sporcu hastanesi yapıyoruz” dedi. Muhalefet bugüne kadar bu işlerin yanlışlığına veya doğruluğuna bir kelime söyleyemeyişi “derslerine çalışmadıklarındandır”

GÖKSU: İSTANBUL’UN UYUŞTURUCU HARİTASI YAYINLANDI, ESENLER O HARİTADA YOK! 
  1. Bizler gazeteciler olarak araştırma yaptık. Göksu’yu bu araştırma böyle yalanlıyor:
  2. 17 Tem 2018...·İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Esenler'de uyuşturucu madde satışı yapanlar tutuklandı ...
  3. İstanbul polisi uyuşturucu tacirlerine yönelik operasyon düzenledi; 13 kişi gözaltında. 19 Ara 2017 · 
  4. 22 Ara 2020…İstanbul Esenler 'de bir adrese yapılan operasyonda, bir miktar uyuşturucu ve silah ele geçirildi.
  5. 14 Şub 2021 Esenler'de 'torbacı' olarak tabir edilen uyuşturucu satıcısı suçüstü yakalandı.
  6. 21 Nisan 2021 bir miktar uyuşturucu ve silah ele geçirilirken 5 kişiden biri tutuklandı.
  7. 23 Oca 2021…Esenler Fevzi Çakmak mahallesinde uyuşturucu sattığı iddia edilen kişiler gözaltına alınarak tutuklandı.
  8.  
  9. ESENLER’DE 41 ŞÜPHELİ 08/09/2020 (İstanbul Narkotik Polisi) tarafından gerçekleştirilen operasyonların en çok yoğunlaştığı ilçe Esenler oldu. Ulusal basında bu haberler çıktığı halde Göksu’ya “doğru söylemiyorsun” diyemeyen muhalefetten çare kimse beklemesin.
Şahin ispiyoncu - Cumhuriyet tetikçi 
Nisan ayı meclis ilk oturumunda: Şahin’in yüzünden CHP’ye ve Cumhuriyet Gazetesine hakaret ettiler. CHP’li meclis üyeleri nezdinde İmamoğlu’na, CHP’ye, Cumhuriyet gazetesine çok kötü sözler söyleyen Göksu’nun Cumhuriyet gazetesine “tetikçi” CHP’li Şahin’e ispiyoncu dedi.
Muhalefet meclis üyesinin: AKP Esenler ilçesinde taciz iddiası söylemlerine AKP’liler sesiz kaldı. AKP’lilerin ısrarla muhalefete “Amiraller bildirisini kınayın” dediği halde cevap verilmeyen soruların yaşandığı bir meclis yaşadık” diyerek Esenlerin Nisan ayında yaşadığı, yaşatıldığı sorunlar konuşuldu.

 

  • Çarşamba 37.9 ° / 25.5 ° Güneşli
  • Perşembe 37.6 ° / 22.1 ° Güneşli
  • Cuma 37.3 ° / 22.9 ° Güneşli