BİR MEMLEKETTE, NAMUSLULAR, NAMUSSUZLAR KADAR CESUR OLMALI'

BİR MEMLEKETTE, NAMUSLULAR, NAMUSSUZLAR KADAR CESUR OLMALI

CHP Esenler Belediye meclis üyesi Kemal Şahin 23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramını kutlayarak gazetemize açıklamalarda bulundu.

“BİR MEMLEKETTE, NAMUSLULAR, NAMUSSUZLAR KADAR CESUR OLMALI”

CHP Esenler Belediye meclis üyesi Kemal Şahin 23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramını kutlayarak gazetemize açıklamalarda bulundu.
Şahin mesajında  “23 Nisan 1920 de Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde Türkiye Büyük Millet Meclisi açılmıştır. Büyük Önder Atatürk “çocuklar milletin geleceğidir” demiştir. Mustafa Kemal Atatürk, bu düşüncesi ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramını, çocuklara armağan etmiştir. Dünya tarihinde çocuklara bayram armağan eden ilk lider Mustafa Kemal Atatürk’tür” diyerek 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı.
 
Bugün Cumhuriyetimize yapılan alçakça saldırılar hepimizi derinden yaralıyor. Yargının hukukun ayaklar altına alındığı bir süreçte, dini siyasallaştırılarak, siyasetti dinselleştirilerek laiklik karşıtı eylem ve söylemlerde bulunanlara en güzel sözü,İsmet İnönü ;“Bir memlekette, namuslular, namussuzlar kadar cesur olmadıkça, o memlekette kurtuluş yoktur” diyerek söylemiştir. Cumhuriyeti biz kurduk ve biz yaşatacağız. Kimsenin kuşkusu ve endişesi olmasın.  
 
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızla ve milli değerlerimizle oynamak isteyenlere hatırlatırım, "Tarihi boyunca bu millet, bir başkasına boyun eğmemiş ve sonsuza değin de boyun eğmeyecek. Bugün bu ülkede bizlerin ve bu toprakların bağımsız bir şekilde varlığını sürdürmesi için Çanakkale'de tüm dünyaya ve emperyalistlere karşı bağımsızlık savaşı veren ecdadımız, Sakarya da vatan için, bayrak için bu ülke için canlarını seve seve verdiler. Bakınız tarihini unutan bir ülkenin geleceği de olamaz. Türkiye Cumhuriyeti'ni kuran Mustafa Kemal Atatürk’ün ve silah arkadaşlarının eseri olan Cumhuriyetimizi azim ve kararlılıkla sonsuza değin yaşatacak olan bizleriz... Türkiye Cumhuriyeti ne, bağımsızlığına, bayrağına, toprağına, milli ve manevi değerlerine her zaman sahip çıkacağız.

Cihanı dize getirerek bağımsızlığını kazanmış bir ulusun önünde hiçbir engel söz konusu dahi edilemez.  Türkiye Cumhuriyeti'nin geleceğini belirleyecek olan gençlerimiz, çocuklarımız ve kadınlarımız, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün "Türk çocuğu ecdadını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır." sözünden hareketle yarınlarımızı inşa edeceklerdir. Bu duygu ve düşüncelerle, ÇOCUKLARIMIZIN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI'NI KUTLUYOR, BAŞTA GAZİ  MUSTAFA KEMAL ATATÜRK OLMAK ÜZERE BU VATAN İÇİN MÜCADELE ETMİŞ TÜM AZİZ ŞEHİT VE GAZİLERİMİZİ MİNETLE VE ŞÜKRANLA ANIYORUM"



  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı