BAŞKANINIZA KADEH KALDIRMADAN ANMA YAKIŞMADI!

BAŞKANINIZA KADEH KALDIRMADAN ANMA YAKIŞMADI!

Kahraman yüce ulusumuzun büyük önderi ve Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK, vefatının 83. yıl dönümünde saygı ve özlemle anıldı. Esenler’de CHP İlçe başkanının ge&ccedi

Tüm yurtta olduğu gibi Esenler’dede ATATÜRK, vefatının 83. yıl dönümünde yaslı anıldı. Atatürk Anıtı önünde gerçekleştirilen anma törenine; öyle bir kirli yüz üstelik Cumhuriyeti kuran partinin ilçe başkanlığını yapan birisinin katıldığı anma ile gerçekleşti.

Bir gazeteci olarak,  kadehli ve beyaz leblebili anma hastalığı olan o kişinin bulunduğu ortamda bulunmam beni elbette yaraladı. Biliyorum o kişide o ortamdan rahatsızdı. Elbette o kişi anmanın “bir meyhanede kadehlerle, beyaz leblebiyle ve Kulüp rakısıyla”  yapılmasını çok ama çok istediğini de biliyorum ve anlayanlardanım.

O kişiyi biz defalarca kendi partisinin yetkililerine şikayet ettik ama kimse ona bir şey demedi, uyarmadı. Çünkü bugünkü CHP’nin Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ümüzle şahsı hesapları var, olmasa böyle aşağılık bir paylaşımı yapanı bir saniye partilerinde tutmazlardı, hesap sorarlardı.
 
Bu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK düşmanını, cumhuriyet karşıtı kişiyi yüce halkımıza şikayet ediyoruz. Takdir kamuoyunundur.
 
İşte o rezil paylaşım…


  
 
 

  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı