Aysel Gülden, Sma hastası Talha Bebek için yardım çağrısı yaptı

Aysel Gülden, Sma hastası Talha Bebek için yardım çağrısı yaptı

CHP Esenler eski kadın kolu başkanı Aysel Gülden, yaşlı gözlerle Sma Tip1 Hastalığına Yakalanan yiyeni Talha Çınar Bebek İçin duyarlı vatandaşlardan ve Yetkililerden Uzanacak Bir Yardım Eli Bekliyor.

CHP Esenler eski kadın kolu başkanı Aysel Gülden,” 13 aylık bebeğimiz amansız Sma Tip1 Hastalığına yakalandığı günden bugüne yaşadıklarımızı Allah kimselere yaşatmasın. Talha bebeğimizin yakalandığı Sma Tip1 Hastalığı, ailecek hepimizi perişan etti, psikolojimiz tamamen bozuldu, aile ekonomik olarak çaresiz, elde avuçta olanı harcadı. Bu tip vakalar devletin desteği ile, SGK’nın ilaç ve diğer tedavileri tamamen üstlenmesi zorunluluğu vardır. Şayet devletimiz sosyal devletse ki sosyal devlettir, bizde bu ülkenin yurttaşları olarak sosyal devletin gereğini yapmasını istiyoruz.
ZOLGENSMA’nın SGK kapsamına alınarak hastalarımıza ulaştırılma sorumluluğu vardır. SGK bu ilacı tedavi kapsamına almazsa ailelerin bu hastalıkla başa çıkması mümkün değildir.

Yıllarca mücadele ettiğim CHP’nin vefakar kitlesinden,  tüm duyarlı insanlarımızdan böyle hastalıklarla boğuşan ailelere destek olmalarını bekliyorum. Gelin el ele verelim, gelin sosyal sorunlarımızı paylaşalım, sırtımızda yük olan bu sıkıntıyı ortaklaşa bölüşelim. Talha bebeğimiz için Gülnisa “TAZTEPE adına Yapı Kredi Bankası TR.73 0006 7010 0000 0076 5453 64nolu hesaba (açıklamaya ürün karşılığı yazarak)” yapacağınız gönüllülük esasına dayalı yardımlarınızla Talha bebeğimize hayat öpücüğü, ailesine ise bir nefes olmuş olacaksınız.  


Gülden: Unutmayın ki;
“SEVİNÇLER PAYLAŞTIKÇA ÇOĞALIR, ÜZÜNTÜLER PAYLAŞTIKÇA AZALIR” DİYEREK TÜM İNSANLIĞA SESLENDİ. “
Talha Çınar Bebeğimiz İçin duyarlı vatandaşlardan ve Yetkililerden Uzanacak , Yardım Eli Bekliyoruz.”


  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli