Ayar'dan Kardeşlik Mesajı

Ayar

Esenler Trabzonlular Derneği Gençlik Komisyonu Başkanı Onur Ayar,Cumhuriyet Meydanı’nda açtıkları stantta tüm Esenler Gençliğine birlik ve beraberlik içeren mesajlar verdi.

Ayar’dan Kardeşlik Mesajı

Esenler Trabzonlular Derneği Gençlik Komisyonu Başkanı Onur Ayar,Cumhuriyet Meydanı’nda açtıkları stantta tüm Esenler Gençliğine birlik ve beraberlik içeren mesajlar verdi.

Ayar, ’’Derneğimiz faaliyetlerine başladığı ilk günlerde inanınız ki akraba akrabayı tanımıyordu. Sorumluluk bilinciyle önce içe dönük sosyal faaliyetleri başlattık. Zamanla çalışmalarımızı büyüterek Esenler’de birçok gençle tanıştık. Birçok ortamda bir araya gelerek barış içinde nasıl yaşayabiliriz, gençlerimizi yarınlara nasıl hazırlayabiliriz düşüncesiyle projeler hazırladık. Geldiğimiz süreçte yalnız Trabzonlu gençler değil Esenler’de yaşayan gençleri derneğimize üye yaparak birlik ve beraberliğimize hizmet etmiş olduğumun inancını taşıyorum.

Ayar, ’’Spor, dostluk ve kardeşliktir.Tabi ki hepimizin fanatik yanları bulunmaktadır. Bize Her yer Trabzon, Trabzonspor taraftar sloganıdır. Bu slogan aslında yanlış değildir. Birileri de Yaşasın Renklerin Kardeşliği dedi. İki sloganda bence anlamlıdır. Şayet biz her yerde yoksak birileri de her yerde yoksa bir arada yaşama kültürü nasıl gerçekleşecek? Standımıza gelen herkes baş tacımızdır, misafirimizdir. Onları ayakta karşılar ve en samimi duygularla hizmet ederiz.”

Ayar, ’’Trabzon Gençliği vatanını seven, birlik beraberliğimiz için mücadele etmeyi görev kabul eder. Acılarımızın ortak acılarımız olduğunu, sevinçlerimizin de ortak sevinçlerimiz olduğu düşüncesiyle  ahlak ve erdemi kültür kabul eder, vatanın bölünmez bütünlüğünü her yerde ve her platformda dile getirmekten çekinmez çekinmeyiz. Önümüzdeki günlerde Trabzonlu Gençler olarak dernek faaliyetlerimizi daha da yaygınlaştırarak tüm Esenler Gençliğini kucaklamak arzusundayız. Bu duygu ve düşüncelerle tüm halkımızın Ramazan Bayramı’nı en içten duygularımızla tebrik eder, ülkemize hayırlara vesile olmasını dileriz’’ dedi.



  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Salı 31.6 ° / 21.3 ° Güneşli