Tarih: 12.09.2016 17:02

Ayar, Esenler'de Kurbanını Kesti, Et dağıttı

Facebook Twitter Linked-in

Ayar, Esenler’de Kurbanını Kesti, Et dağıttı
.
Esenlerin saygın kişilerinden ve köklü ailelerinden Mehmet Ayar, aile fertleri ile kurbanını kesti, hayrına et dağıttı ve Kurbanını kestikten sonra yorgunluğunu kurban eti pişirerek attılar.

İş adamı Ayar, bir kurban aileye, bir kurban yoksula, fakir fukara ve garip gureba’ya dağıttı. Ailece el ele verilerek kurban kesilirken, diğer tarafta ise hummalı bir çalışma yapıldı. Mangal yakıldı, ızgarada etler pişirildi ve artından kurulan sofrada tüm yorgunluklar yapılan tatlı muhabbetle bir kenara atıldı.


Bu yıl İstanbul’un tüm ilçelerinde açık ve kapalı pazar yerleri ile kurban satış alanlarını kurban kesim yeri olarak düzenleyen İBB, alınan tedbirler sayesinde vatandaşların kurbanlarını temiz ve sağlıklı şekilde kesmelerine imkan sağladı.

görüntü ve çevre kirliliği oluşmaması, hem de vatandaşların kurbanlarını hijyenik ortamda kesmeleri için İBB’nin ve ilçe belediyelerin aldığı tedbirler sayesinde geçtiğimiz yıllarda yaşanan olumsuzluklar ortadan kalktı. Bu yıl Esenler ilçesinde kurbanlarını kesen vatandaşların, yerleştirilen çöp konteynerleri sayesinde kurban atıklarının çevre kirliliği oluşturması önlendi. alınan tedbirler sayesinde vatandaşların kurbanlarını temiz ve hijyenik ortamda kesmeleri sağlandı. 





Orjinal Habere Git
— HABER SONU —