Atışalan'lılar Beceren Ailesinin İftarında Buluştu

Atışalan

Atışalanı Derneği ve Beceren ailesinin 01.06.2019 Cumartesi günü düzenledikleri iftar yemeğini Köy içi meydanında yoğun katılımla gerçekleştirdi

Atışalanlı Beceren Ailesi, yıllarca bir arada yaşadığı komşularını, akrabalarını, eş ve dostlarını verdiği bu muhteşem iftar yemeğinde buluşturdu. Köy içi meydanında kurulan iftar masaları doldu taştı, iftara katılanlar okunan kuran tilavetinden sonra ve okunan ezanla iftarlarını açtılar. Birbirleri ile kaynaşan ve hasret gideren Atışalanlılar İftarı veren Beceren Ailesine teşekkür ettiler, Allah kabul etsin dediler. Küçükler büyüklerin ellerini öptüler Ramazan Bayramını kutladılar.
 
 Mümin Turan,” Bayramımız Barışa ve İnsanlığa Huzur Getirsin”
Atışalanı Köyü Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği eski başkanı Mümin Turan, İftar sonrası yaptığı açıklamasında: “Bugün burada hep beraber gönül buluşmasında değerli hemşerilerim ve davetlilerle birlikte olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Müslümanların kendisiyle yüzleştiği, kendisini yenilediği, iç dünyasını tazelediği Ramazan ayının sonuna yaklaştık. Ramazan ayı müminleri değiştirmek ve dönüştürmek üzere gelen rahmet ayı, bereket ayı ve mağfiret ayıdır. Bizi böyle bir aya kavuşturan Rabbimize sonsuz hamdüsenalar olsun. Bu vesile ile önümüzdeki Ramazan Bayramınızı kutluyor ve İslam alemine, özellikle bölgemize birlik, barış ve insanlığa huzur getirmesini Yüce Rabbimden niyaz ediyorum” dedi.


 

  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı