Atışalanlı Mümin Turan'in İftarında 7'den 70'e Herkes Vardı

Atışalanlı Mümin Turan

Atışalanı Köyü Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Turgay Gezer, verdiği iftar yemeğinde yediden yetmişe kadar herkes vardı.

Atışalanlı Mümin Turan’in İftarında 7’den 70’e Herkes Vardı
Atışalanı Köyü Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Mümin Turan verdiği iftar yemeğinde yediden yetmişe kadar herkes vardı.


Turan, Dernek yemeğinde davetlilerle yakından ilgilendi. Turan, katılımın yüksek olmasından dolayı duyduğu mutluluğu şöyle açıkladı:” ” Her yıl gerçekleştirdiğimiz gelenekselleşen iftar programımıza bu sene katılanların çokluğu bizleri mutlu etmiştir. Bizler bu etkinliklerimizi devam ettireceğiz, bizden sonra ki nesillerinde bu geleneği devam ettireceğine inanıyorum. Bu vesile ile bu anlamlı iftar programında bizleri yalnız bırakmayan değerli dostlarıma, büyüklerime ve Atışalan’lılara teşekkür ediyorum” dedi.
 
Bin kişiye yakın Atışalan’lının katıldığı iftar programında 7’den 70’e tüm köylülerin iftara katılım sağlaması Dernek Başkanı Mümin Turan'ı oldukça duygulandırdı. Atışalanı köy içindeki alanda kurulan masalarda iftarını yapan Atışalan’lıların iftarında siyaset yoktu, siyasiler yoktu. Dayanışmanın ve paylaşmanın tüm güzelliklerinin sergilendiği iftar etkinliğine katılanların memnun olduklarını gözlemledik.


  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı