Atışalanı Anadolu Lisesi VAY BE' Dedirtti

Atışalanı Anadolu Lisesi VAY BE

Esenlerin en çağdaş ve bilimsel okullarından Atışalanı Anadolu Lisesi, 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı için birbirinden güzel 17 proje hazırladı.

Atışalanı Anadolu Lisesi Öğrencilerinin öğretmenleri ile birlikte hazırladıkların 17 tane projenin sunumu herkesten tam puan aldı. 25-26 Kasım tarihlerinde okulun giriş katında açtıkları sergi ile gerçekleşen 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı katılımcılara “vay be” dedirtti.  

Serginin açılışına, Esenler İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Nurettin Aras, Şube Müdürleri Nurettin Esirkiş, Güven Pehlivan, Atay Ertem, Okul Müdürü Zafer Demir, diğer bazı okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Nurettin Aras, projelerin her biri ile ilgilendi ve projeyi hazırlayan öğretmen ve mucit öğrencilerden detaylı bilgiler aldı. Kendilerine teşekkür eden Aras, “Sizleri tebrik ediyor ve başarılarınızın devamını diliyorum” dedi. ve diğer tüm katılımcılara teşekkür ederiz.

Atışalanı Anadolu Lisesi Müdürü Zafer Demir de serginin açılışına katılan herkese teşekkür etti ve, “Sizlerin desteği ile daha güzel projeler hazırlayacağız” dedi.

 

 

  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı