Atıklar kime dönüşüyor?

Atıklar kime dönüşüyor?

Esenler’de vatandaşların, öğrencilerin ve öğretmenlerin topladıkları geri dönüşümler Esenler Belediyesi’ne mi gidiyor, yoksa AKP Esenler İlçe Teşkilat Başkanı Hüseyin Aydın’ın şirketine

Atıklar kime dönüşüyor?
 
Esenler’de vatandaşların, öğrencilerin ve öğretmenlerin topladıkları geri dönüşümler Esenler Belediyesi’ne mi gidiyor, yoksa AKP Esenler İlçe Teşkilat Başkanı Hüseyin Aydın’ın şirketine mi gidiyor? Yetkililerden açıklama bekleniyor…
 
Kaçak ve yabancı işçi çalıştırıldığı iddiasıyla gündeme gelen Esenler Belediyesi Geri Dönüşüm Tesisleriyle ilgili iddiaların ardı arkası kesilmiyor. “Esenler Belediyesi’ne gidiyor” düşüncesiyle vatandaşların topladığı geri dönüşümlerin Esenler İlçe Teşkilat Başkanı Hüseyin Aydın’ın şirketine gittiği iddia ediliyor.


 
Cevap bekleyen sorular;
 
1-) İddia edildiği gibi Esenler Belediyesi Geri Dönüşüm Tesislerini Esenler İlçe Teşkilat Başkanı Hüseyin Aydın’ın şirketi mi işletiyor?
 
2-) Hüseyin Aydın’ın şirketi işletiyorsa neden atıkları toplayan işçilerin üzerinde Esenler Belediyesi yazılı giysiler var?
 
3-) Geri Dönüşüm Tesislerinin işletilmesi açık ihale usulüyle mi yapıldı? Yapıldıysa hangi firmalar girdi?
 
4-) Esenler’deki okullar, resmi kurum ve kuruluşlar ve vatandaşların topladıkları atık maddelerle ilgili Esenler Belediyesi’ne kaç adet ücretsiz defter ve kaç adet EDİM’e ücretsiz sıvı sabun verilmektedir?
 
5-) Ücretsiz verilen defter ve sıvı sabunların maliyeti Esenler Belediyesi’ne ödenen aylık kira bedelinden düşülüyor mu?
 
7-24esenlerhaber olarak Esenler Belediyesi yetkililerinden bu konuyla alakalı bir açıklama yapmasını bekliyoruz. Çünkü Esenler halkının topladıkları atık maddelerin kime gittiğini bilmeye hakkının olduğunu düşünüyoruz


  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı